|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
laik
|
olej ve spojce
vím jsem ko.., ale podařilo se mi do spojky nalít olej, nevím jak moc, ale asi tam je, co stím? mám felinu 1.6, 96 rok
|
29.3.12, 20:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: olej ve spojce
kadiaľ? cez dieru na hall?
už som niekde počul, treba nechať spodom odtiecť, tam to netesní nič vytečie to...
a na odmastenie skúšali všeličo, ale najlepší bol terpentín, ale rýchlo, lebo olej rozožiera trecí materiál lamely...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
29.3.12, 20:17 |
|
|
laik
|
dobre, děkuji ti, zkusím to, jinak je to asi na novou spojku, jinak fakt dík
|
29.3.12, 20:26 |
|
|
fatal
rejpal
|
Nech to vytéct, dole by měla být dírka, tak den v klidu, pak doufej že se to nedostalo na lamelu a jezdi. Jak ti to začne v tahu prokluzovat, je jasno, lamela je mastná => výměna spojky a odmaštění setrváku a přítlačáku...
|
29.3.12, 20:30 |
|
|
laik
|
jo nechám, nalil jsem tam trochu odmašťovadla, tak se uvidí
|
29.3.12, 20:45 |
|
|
fatal
rejpal
|
Pokud jsi odmašťovadlem trefil spojkové ložisko, tak jsi tomu dal...
|
29.3.12, 20:56 |
|
|
kwiko
|
Ja ked som kupil Formanka, som do tej diery pre hall nalial celkovo 2l oleja. A okrem veeelkej mlaky pod autom som nic nepokazil. otvor na spodku spojkovej skrine je dost velky. Stacilo trocha pojazdit a olej odstredivou silou zliezol z pritlacaku. Spojka ostala sucha, ked som ju neskor menil, boli predrate lamely pritlacnej pruziny, samotna spojka by zvladla este 100tis Ani o to lozisko by som sa nebal. olej, ci odmastovac stece len po jeho kryte dole pod auto.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
1.4.12, 14:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|