Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 08:44

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 problémy při řazení 
Autor Zpráva

Příspěvek problémy při řazení
Zdárec, známý má Fávo 90´ a má problémy při řazení. Při studeném motoru je vše OK, ale jakmile se ohřeje, tak jde špatně vyřadit 3 a 5. Nevíte čím by to mohlo být? :?

14.7.06, 05:51
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: problémy při řazení
Thor7 píše:
Zdárec, známý má Fávo 90´ a má problémy při řazení. Při studeném motoru je vše OK, ale jakmile se ohřeje, tak jde špatně vyřadit 3 a 5. Nevíte čím by to mohlo být? :?

najskôr málo oleja, možno špatný olej, alebo synchróny v háji, ten olej pozri čím skôr, škoda zničiť prevodovku... nevýhodou je že musiš olej vypustiť všetok, a napustiť cez náhon tachometra, nakoľko na Favorite nie je kontrolná skrutka, pokiaľ ma pamäť neklame malo by tam byť 2,5l oleja.

14.7.06, 08:18

Příspěvek 
olej teď měnil, za jaký to nevím :( , ale říkal, že mu v autodílech daly olej přímo do převodovky na Fáčko. Takže tím by to být nemělo - tak to asi budou ty synchrony - mě právě mate, že za studena to je v pohodě a zlobí to, až když se ohřeje :roll:

14.7.06, 08:28
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Thor7 píše:
olej teď měnil, za jaký to nevím :( , ale říkal, že mu v autodílech daly olej přímo do převodovky na Fáčko. Takže tím by to být nemělo - tak to asi budou ty synchrony - mě právě mate, že za studena to je v pohodě a zlobí to, až když se ohřeje :roll:

za studena je olej hustejší, takže tie synchrónne krúžky sa skôr roztočia... inak mám podobný problém, za studena ide radiť veľmi dobre, za tepla ide ťažšie 1, ostatné bez problémov, teraz tam mám PP80, a kôli tomu budem meniť za PP90 ten je trocha hustejší.

a predavačom v autodieloch sa dá málokedy veriť...

14.7.06, 08:33
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]