Autor |
Zpráva |
Patrik88
|
skoda favorit zpatecka
Zdarvim potreboval bych poradit mamka dojela dom a tesne pred barakem ji neslo radit ze spodu ji vypadla tyc od radeni tak jsem se nato dival a vypadalo to ze vypadl jenom pojistny sroub tak jsem tam dal druhy jenze ted nejde zpatecka, zaradit jde ale jede do predu
|
5.5.12, 14:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Lamač
|
Re: skoda favorit zpatecka
Tak ten poistný šrub si dal asi príliš dlhý a niekde ti zadiera.
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
5.5.12, 19:42 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jestli to dobře chápu tak vypadlo táhlo z tyče od převodeovky, ty jsi vlezl pod auto nasadil tyč a do té díry dal zespodu M8 a utáhl, a nyní ti M8 naráží na horní silenblok táhla, tak ta musíš žas vlízt, zařadit jedničku a ten štoub dát naopak aby matka byla dole a hlava šroubu nahoře
|
6.5.12, 10:37 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
ja to pochopil tak ze kdyz tam da zpatecku jede podredu
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
6.5.12, 11:19 |
|
|
Patrik88
|
no dam spatecku a jede to dopredu jinak skusil jsem to vytahnut dat znova a ted jsou rychlosti rozhazane a spatecka porad nejde asi jsem jediny kdo ma 6ti kvalt favorit vsechno jede jenom do predu
|
6.5.12, 18:37 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak musíš tu trubicku co nasazuješ na tyč z převodovky rozříznout a stáhnout fotky jsou na foru
|
7.5.12, 05:52 |
|
|
jansjans
|
_________________ Volvo 940 B230FB aut. '91 dříve: Škoda Favorit 136L '90, LPG
|
7.5.12, 07:02 |
|
|
big.jedla
|
no tak buď máš ten šroub naopak a jak říká miloš tak nahoře to do něčeho naráží... nebo si dal šroub malého průměru - musí tam opravdu být M8 nebo je tam už moc vymletá ta díra, takže je potřeba vyndat z auta, naříznout pak dát M8 šroub a dotáhnout na krev aby se to stálo
poslední možnosti můžou zapříčinit toto: když dáváš zpátečku, tak se vzniklou velkou vůlí ve spoji řadící tyč - kolík převodovky stalo to, že se málo natočí a tím pádem místo zpátečky se zařadí 4 (tím pádem by i místo 5tky řadilo 3jku atd)
_________________ Škoda Felicia 1.3Mpi/50kW/Cimbu chip, 7/96 http:\\jedla.kx.cz
|
17.5.12, 17:21 |
|
|
Jaguar92
|
Mě to upadlo a za jízdy jsem dojel na 3ku a 4ku.. nedávej ta šroub... otlačí se ti průměr závitu. Normálně kup ten pružný kolík co tam má být a buď jako já speciální přepravkem jej tam nasuň [určitě to bude nějaký servis v okolí ten přípravek] a nebo opravdu opatrně kladívkem naklepat... ale jemně nebo si rozbiješ těsnění v převodovce a bude ti chcát olej
_________________ Přikoupím koně...
|
17.5.12, 20:40 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
však musíš dát šroub se dříkem
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
17.5.12, 21:26 |
|
|
Jaguar92
|
Není místo ani na hlavičku ani na matku... pořád si myslím že je fajn tam dát originál... Jo a dřík je celá činná plocha šroubu Ne část bez závitu... Každý šroub má tedy dřík.
|
17.5.12, 21:34 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
tak tam mas neco spatne my tam srouby normalne davali a michalkatka tady uz nekolikrat daval i obrazek
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
17.5.12, 21:38 |
|
|
Jaguar92
|
Jako věřím že šroub, bude na věky věků... ale to ten kolík taky... vypadně tím, že proreziví.. a přestane pružit... mě tam vadí uchycení toho druhého táhla co drží misku řadící páky takový kulatý bazmek
|
17.5.12, 21:47 |
|
|
michalkatka
|
kurňa... závit nezávit, to je jedno, ak tú dieru prevŕtaš 8, trubku narežeš, a stiahneš to šroubom 8 je jedno či tam závit je, alebo nieje, to je dostatočné pevný spoj... k tomu vymeniť tie súdky pod pákou a nieje čo ďalej riešiť... ( akurát by som poradil tam ten šroub dať bez podložiek, potom hlava môže zadierať o silent pomocnej tyče radenia ) a už som to písal, ak je diera v tom tiahle vyžvachtlaná čo je na 99% - nový kolík nepomôže...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
18.5.12, 07:41 |
|
|
Jaguar92
|
Mě to pomohlo...
|
18.5.12, 07:59 |