|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
výměna dvojhmotového setrvačníku LUK za SACHS
Autor |
Zpráva |
Johnny256
|
výměna dvojhmotového setrvačníku LUK za SACHS
Zdravím všechny,
rád bych se zeptal někoho, kdo má zkušenosti s výměnou setrváků u Octavií na názor:
- mám Octavii II (1Z3) s motorem TDI 2.0 16V 103kW (BKD) a automatickou převodovkou DSG
Aktuálně řeším potřebu výměny setrváku, origo Škoda 03G 105 266 CH, který by měl dle převodníku číslování odpovídat LUK 415049409. Asi by dle mého názoru neměl být problém ušetřit 40% marži, kterou má Škoda na náhradních dílech a koupit přímo LUK. Je s tím spojená nějaká svízel na kterou bych měl myslet ?
No a aby toho nebylo málo, SACHS nabízí svůj setrvačník ještě levněji a navíc s nějakým planetárním kolem, které by mělo účinněji tlumit vibrace v nízkých otáčkách. Mému modelu vozu by podle jejich katalogu měl odpovídat 2294 000 113. Tady už mám ale vážně strach do toho jít a tak se chci zeptat, co si o tom myslíte. Zejména:
1. SACHS bude určitě kompatibilní s klikovou hřídelí, ale jak je u Octavií řešená montáž na spojku ? 2. Liší se montáž u vozů s manuální převodovkou a s DSG ? 3. Koupit to celé jako sadu i se spojkou asi nepůjde (to by bylo jinak určitě nejlepší) - kvůli DSG. Nebo ano ? (Po spojkách od SACHS jsem se zatím nedíval, ale mám najeto 215 tis. a pokud by to něco přineslo, jsem ochotný vyměnit spojku celou).
Děkuji za názory. Honza
|
9.7.12, 11:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: výměna dvojhmotového setrvačníku LUK za SACHS
maximálně nech za 800,- přeobložit lamelu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
9.7.12, 13:25 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|