Mám problém s víkem převodovky. Před 14 dny jsem dával vyměnit uložení motoru a převodovky. Po převzetí a projetí se ozývalo ze strany převodovky dunění. Mechanik zjistil že je prasklý oko v kterým je silentblok uložený a proto převodovka táhne k jedné straně držáku a rezonuje. Dneska jsem si byl vyzvednout auto a po ujetí 3 Km se při rozjezdu začalo znova ozívat to dunění. Po kontrole jsem zjistil že opět oko neudrží silentblok. Velkým šroubovákem jsem to spasoval k sobě. Čas od času si to zopakuju. Víko je nové originál a silentblok z autokelly. Je nějaký postup v utahování když se mění všechny silentbloky? Co mohl automechanik zmrvit že to dělá zase?
díky
5.10.12, 18:22
Reklama
Reklama
michalkatka
Re: volný silentblok u víka převodovky ve Favoritu
zaistenie nového silentu v lôžku proti pootočeniu som vyriešil takto: toto si viem predstaviť aj na prevodovke...
inak ten silent som zatiaľ nemiť nemusel, ten sa nekazí
dej to mechanikovi at ti to dá do pořádku
9.10.12, 08:10
cer.on
tak silentblok dal automechanik obráceně. A to semnou diskutoval že šipka je zaručeně dole až nás rozsekl jeho pomocník který přinesl původní víko se silentblokem se šipkou nahoru tak uvidíme
9.10.12, 16:48
michalkatka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků