zadření spojkového ložiska škoda 120
Dobrý den, před pár dny se mi rozsypalo spojkové ložisko, dal jsem to na opravu mechanikovy který závadu opravil ( vyměnil lamelu, ložisko), vše fungovalo cca 500km jízdy bez problému, rozbilo se to tehdy když jsem přijel domu, nechal auto cca 15 minut na volnoběh běžet a poté vyplnul motor, při nastartování a zmáčknutí spojky se spojkový pedál klepal a ze zadu vozu se ozívaly zvuky jako když se něco dře a dusil se motor (spojkový pedál šel zmáčknou cca do poloviny) Opět jsem to odvezl mechanikovy a on mi vzal auto na reklamaci že bylo špatné ložisko (zadřené nešlo snim točit mělo namodralou barvu), po druhé opravě se mi stejná chyba stala cca po ujetí 30 km a opět jsem nechal auto 15 minut na volnoběh, při vypnutí a vychladnutí motoru jsem nastartoval a opět ta stejná chyba (při zmáčknutí spojky to dělá opět stejné zvuky a jde zmáčknout do poloviny, zařadit jde ale prokluzuje spojka)Chci se zeptat nevíte včem by mohla byt chyba? ke stejnemu mechanikovy se mi 2 krat se stejnou chybou nechce popř. poradily by jste mi kde udělal chybu? četl jsem článek
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=423 a podle mne nenechal ložisku vůli a točí se pořád. Děkuji moc za rady