Čepy kloubu táhla řazení
Ahojte během renovace jsem narazil na řazení a zjistil jsem že potřebuju nové čepy do té gumové kosti hned u převodovky. Otázka zní jestli nekdo neví kde je sehnat nebo případně z čeho pasujou. Jedná se mi hlavně o ty pouzdra (ja tam měl jedno měďené a jedno plechové v pulce rozříznuté a šroub s provrtanou hlavou na zajištění). Děkuji za rady a inspiraci. Samozřejmě se počítá s novým kloubem( gumovou kostí ).
_________________ Skoda Rapid 136 rv.89
25.6.13, 17:44
Reklama
Reklama
ventYl
Re: Čepy kloubu táhla řazení
742 / 743 a 5-stupnova prevodovka?
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
25.6.13, 17:56
KuBiSaK
Jedna se o poslední typ montován od roku snad 86 tuším a vůz je škoda rapid. Tedy dvojitý kloub.
_________________ Skoda Rapid 136 rv.89
26.6.13, 17:35
KuBiSaK
Takže kloub jsem sehnal a místo čepů jsem se rozhodl použít imbus šrouby s tělem ( řezané závity ), jenže nikde se mi nedaří sehnat rozměry původních čepů. Našel jsem že na favoritech a feliciich se nachází pohledově stejný čep, rozdíl v katalogovém čísle je jen v prvních třech číslicích (115516020 - fav/fel , 113516020- 130-rapid). Prosím tedy jestli někdo tohle řešil a pamatuje si rozměry nebo jestli by byl někdo ochotný to přeměřit. Díky za odpovědi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků