|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
pro-race
|
Výměna
Má někdo radu,jak urychlit výměnu spojky na Favoritu?Budu měnit lamelu, přítlačák i ložisko.Vím, že se musí odpojit řazení, vyvěsit poloosy a uvolnit silentblok pod "špajskou".Je něco, co se dá udělat jinak, abych u toho nestrávil čtyři hodiny? Díky za rady.M
_________________ "Fanánek"
BMW 750il r.v.97, plná nálož
Ford Mondeo 2.2TDci DURAtorq r.v.04
|
3.2.07, 13:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
roman heller
|
Re: Výměna
pro-race píše: Má někdo radu,jak urychlit výměnu spojky na Favoritu?Budu měnit lamelu, přítlačák i ložisko.Vím, že se musí odpojit řazení, vyvěsit poloosy a uvolnit silentblok pod "špajskou".Je něco, co se dá udělat jinak, abych u toho nestrávil čtyři hodiny? Díky za rady.M
Mě samotnýmu trvá 4 hodiny výměna.Musíš schodit poloosy,vypustit vodu,sundat nějaký hadice,sundat náhon tacháku,odpojit baterku,startér,kostřící pás mezi převodovku a kastly,odpojit táhla řazení,rozpojit výfuk,hadice na benzín,vyndat dva šrouby co sou na krycím plechu dole mezi motorem a převodovkou.Snad by to mělo být všechno a pad na hever převodovku,nadzvednout,vyndat šroub na silentbloku a dát dolů.....tak snad sem to napsal všechno....
|
3.2.07, 14:13 |
|
|
pro-race
|
Počkej, proč mám vypouštět vodu a odpojovat palivové hadice?Vždyť budu vyndávat převodovku a ne motor.A to podle mýho lze, aniž bych odpojoval vodu apod.M
|
3.2.07, 14:17 |
|
|
patrik-hp
|
|
3.2.07, 15:06 |
|
|
roman heller
|
Sorry.....opravdu sem se spletl...omlouvám se......já totiž motor vyndavám dvakrát za rok tak sem z toho zmatený....
|
3.2.07, 15:09 |
|
|
patrik-hp
|
roman heller píše: Sorry.....opravdu sem se spletl...omlouvám se......já totiž motor vyndavám dvakrát za rok tak sem z toho zmatený....
Ale ano Intuice
|
3.2.07, 15:14 |
|
|
pro-race
|
roman heller píše: Sorry.....opravdu sem se spletl...omlouvám se......já totiž motor vyndavám dvakrát za rok tak sem z toho zmatený....
O.K.
Tak teda abych na něco nezapoměl:
Odpojit řazení, demontovat startér, vyháknout polosy,demontovat táhlo spojky, rozšroubovat motor od "špajsky",povolit silentblok pod převodovkou a může ven
Jestli jsem na něco zapoměl, tak mě prosím doplňte a já se na to vrhnu.
Už mi Fačken stojí tejden s omletou lamelou........
|
3.2.07, 15:16 |
|
|
Bukaj
|
pro-race píše: roman heller píše: Sorry.....opravdu sem se spletl...omlouvám se......já totiž motor vyndavám dvakrát za rok tak sem z toho zmatený.... O.K. Tak teda abych na něco nezapoměl: Odpojit řazení, demontovat startér, vyháknout polosy,demontovat táhlo spojky, rozšroubovat motor od "špajsky",povolit silentblok pod převodovkou a může ven Jestli jsem na něco zapoměl, tak mě prosím doplňte a já se na to vrhnu. Už mi Fačken stojí tejden s omletou lamelou........
Náhon tacho! Ať ho neutrhneš...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
3.2.07, 15:22 |
|
|
pro-race
|
Díky.Jdu se převlíknout ahurá na to.Až to vytáhnu ven, jsem zvědavej, jak bude vypadat ta stará lamela s přítlačákem.Pěkně v tom chrastilo a abych tam dostal jedničku, tak už jsem to musel chcípnout, zařadit za jedna a pak s ohromným skřípěním a vrzáním nastartovat.Mno, na to, že má ta spojka za sebou 170 tisíc Km, je to úctyhodný výkon.Ta spojka tam je ještě od výroby!!!Až to vyndám, tak pokud to bude stát za to, tak vyblejsknu ukážu.Teda, jestli se to nerozsype .M
|
3.2.07, 15:26 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
pro-race píše: .Ta spojka tam je ještě od výroby!!!Až to vyndám, tak pokud to bude stát za to, tak vyblejsknu ukážu.Teda, jestli se to nerozsype .M
věci od výroby sou nejkvalitnější
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.2.07, 18:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|