|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
romanko
|
Prevodovy olej...
Dobry den.... ake množstvo prevodoveho oleja ide do prevodovky a ako najlepšie sa da naliať ???
Felicia LX MPi 50kw 1999
diky vopred
_________________ Škoda Felicia LX 1.3 MPi 50kw 1999. Strieborná metalíza, chromované kľúčky, chromovy tuning výfuk, tónované sklá, tuning bočnice, repro /////ALPINE, centrál, alarm, tuning predné mriežka... rozšírené zadné svetlá..... to je myslím všetko
|
22.3.07, 19:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Nalívá se náhonem od tachometru, musíš povolit šroubek, co ho drží do almary, na 9 klíč, vyndat pajšl náhonu a tím otvorem se to lije. Je tam tuším okolo dvou litrů.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
22.3.07, 19:58 |
|
|
Kristensen
|
Okolo dvou litrů!!!! To je odpověď Nezlob se si dělám srandu. A jinak tam příjde 2,4 l oleje W75 nebo nejhůř 75-80 ale hustější ani náhodou.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
22.3.07, 21:00 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: Okolo dvou litrů!!!! To je odpověď Nezlob se si dělám srandu. A jinak tam příjde 2,4 l oleje W75 nebo nejhůř 75-80 ale hustější ani náhodou.
já leju 2.5 a taky řídký, a když se ten náhon rozpadne o nic nejde zasuneš zpátky, na hustý olej za chvíli vržou pětky a je to v háji miloš
|
22.3.07, 22:03 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|