Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 00:06

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Prevodovka dela zvuky jak kdyby tam nebyl olej, ale je plna 
Autor Zpráva

Příspěvek Prevodovka dela zvuky jak kdyby tam nebyl olej, ale je plna
Hoj, dneska sem si chtel nalejt novej olej do prevodovky a kdyz sem vyndal nahon, tak byl olej normalne az skoro nahoru
Pritom ta prevodovka dela takovy divny zvuky (asi jako kdyz se po sobe otavej ozubeny kola bez oleje) a razeni je taky jak kdyby tam nebyl skoro olej
Skoda Favorit 136, rv 90 najeto 140k Km

14.5.07, 22:43
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Voditelj brodice

Příspěvek Re: Prevodovka dela zvuky jak kdyby tam nebyl olej, ale je p
Dr Meduza píše:
Hoj, dneska sem si chtel nalejt novej olej do prevodovky a kdyz sem vyndal nahon, tak byl olej normalne az skoro nahoru
Pritom ta prevodovka dela takovy divny zvuky (asi jako kdyz se po sobe otavej ozubeny kola bez oleje) a razeni je taky jak kdyby tam nebyl skoro olej
Skoda Favorit 136, rv 90 najeto 140k Km

a je tam dobry olej?

14.5.07, 22:47
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
no ja sem ho nechutnal, ale rek bych ze tam bude stejne hnusnej jako v motoru a to bylo svinstvo nejvetsi co sem kdy videl :oops:
ma takovou svetle hnedou barvu, uplne nepruhlednej, nevim jakou ma barvu novej PP90, sice ho mam, ale nekoukal sem se, jak ma spravne vypadat

14.5.07, 22:51
Profil ICQ
Voditelj brodice

Příspěvek 
Dr Meduza píše:
no ja sem ho nechutnal, ale rek bych ze tam bude stejne hnusnej jako v motoru a to bylo svinstvo nejvetsi co sem kdy videl :oops:
ma takovou svetle hnedou barvu, uplne nepruhlednej, nevim jakou ma barvu novej PP90, sice ho mam, ale nekoukal sem se, jak ma spravne vypadat

uz to volakdo spominal ze PP90 je prilis husty. mal by sa tam udajne davat 75W alebo 75W80.
tym ze vymenis olej podla mna nic nepokazis :D

skus sa sa este pokukat tu, riesil sa tiez podobny problem
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... 45&start=0

14.5.07, 23:01

Příspěvek 
A este divna vec, ta prevodovka je cela od oleje, ale neubejva, nebo se tam asi nekde zase obevuje :lol:
btw este otazecka mimo, drzi tam nahon tachometru, kdyz se tam neda ten plisek, co tam byl, ja sem ho nekde ztratil :oops:

14.5.07, 23:03
Profil ICQ
Voditelj brodice

Příspěvek 
Dr Meduza píše:
A este divna vec, ta prevodovka je cela od oleje, ale neubejva, nebo se tam asi nekde zase obevuje :lol:
btw este otazecka mimo, drzi tam nahon tachometru, kdyz se tam neda ten plisek, co tam byl, ja sem ho nekde ztratil

to ja neriesim, vsetko je od oleja ale nikde nemizne tak na to nesaham :lol:

fu a s tym nahonom ti nepomozem, este som ja osobne nerobil nic okolo prevodovky tak tu nebudem trepat blbosti :D

PS: vidim ze obaja sme az moc rychli pri pisani :lol: :lol: :lol:

Naposledy upravil deekay dne 14.5.07, 23:06, celkově upraveno 1

14.5.07, 23:04
Hluchoň

Příspěvek 
Patří tam PP80, ten jsem nesehnal, nalil jsem tam 80W90 a nešlo pořádně řadit, zase jsem ho vypustil a na doporučení jsem tam dal 75 a je to super, nový je takový namodralý, částečně průhledný (alespoň Paramo)

14.5.07, 23:04
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
Dr Meduza píše:
btw este otazecka mimo, drzi tam nahon tachometru, kdyz se tam neda ten plisek, co tam byl, ja sem ho nekde ztratil :oops:

řekl bych,že tam nebude držet pořádně, bude to mít vůle a všecko se v tom dodrbe

14.5.07, 23:05
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít Široký píše:
Patří tam PP80, ten jsem nesehnal, nalil jsem tam 80W90 a nešlo pořádně řadit, zase jsem ho vypustil a na doporučení jsem tam dal 75 a je to super, nový je takový namodralý, částečně průhledný (alespoň Paramo)

Asi takova barva jako ma novej motorovej olej ?
No mozna to byl PP80 to si nejsem jistej, proste ten celorocni sem koupil, u nas ho maj normalne v OBI za 74Kc za litr

14.5.07, 23:08
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
Dr Meduza píše:
Vít Široký píše:

Asi takova barva jako ma novej motorovej olej ?
No mozna to byl PP80 to si nejsem jistej, proste ten celorocni sem koupil, u nas ho maj normalne v OBI za 74Kc za litr

nerad bych teď nějak kecal, ale asi jo, možná je u toho víc žlutý (teď asi působim torchu jako magor, ale ono to mění barvy), a a taky je řidší... v pátek se můžu podívat přesně, mám zbytek obou ve flašce v garáži, dřív se k tomu ale nedostanu

14.5.07, 23:13
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak ja mam to PPcko v aute, ted po desti asi i se soukromym bazenem :? takze se na barvu kouknu zejtra az pojedu do prace
Hm tak to aby si ten plisek nekde sehnal teda a hold budu jezdich cvili bez tachace :lol:
este jedna vec mimo me napadla, kolik zustane asi tak dole motorovyho oleje, kdyz uz to zadnej nenasava do motoru - netece z ty trubky co je do olejovyho filtru ?

14.5.07, 23:20
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
ještě počkej, co řeknou ostatní, zkušenější odborníci na tomhle fóru. já jsem toho zas tak moc ještě neopravil. Ale bez toho plechu s tím radši ani nejezdi, ten náhon se musí zákonitě zkurvit a když ho vyndáš, bude do převodovky lítat bordel a zkurví se to taky.

14.5.07, 23:23
Profil ICQ

Příspěvek 
tam dam izolepu ted :lol:

14.5.07, 23:24
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
Dr Meduza píše:

jen aby tam držela, všude tam je mastno a bude tam přibývat další ! To radši nějaký špunt

14.5.07, 23:26
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít Široký píše:
Dr Meduza píše:

jen aby tam držela, všude tam je mastno a bude tam přibývat další ! To radši nějaký špunt

no neco tam nacpu

14.5.07, 23:28
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další