Autor |
Zpráva |
bany.xf.cz
|
Divný dráhy žazení nebo co.... Nevim. :(
Ahoj, mám problém s řazením. Je to Škoda 125L čili 5q, r.v. 1989, najeto 20 000 km.
Když se řadí 1 jde to tam hrozně měkce a vypadá to jakoby tam nebyla ale je tam. A když chci zařadit zpátečku, kolikrát tam nejde a řadí se tam 4ka. Musí se na 5ku a pak na zpátečku. A celý to vypadá jako vyvyklaný. Nevíte někdo co s tím? Když sem měl 105ku - 4q, ta měla najeto 80 000 a dráhy byly pěkně pravoúhlý a všechno v pořádku. Díky.
|
20.5.07, 13:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
viděl bych to na kost
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
20.5.07, 14:08 |
|
|
bany.xf.cz
|
Sadra17 píše: viděl bych to na kost
Aha. No, díky. a co obnáší oprava? Je to drahý a složitý nebo levný a jednoduchý? Začínám se bát.
|
20.5.07, 14:14 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kost uz snad nejde sehnat, aspon ne gumokovova kdyz by o ni nekdo vedel, taxe muze ozvat O blbej plast nemam zajem
Myslim ze po 20Kkm nebude kost v riti, spis bych nejdriv mrknul na tu kulicku na konci radici paky = vyndaj se 4 srouby a vystrci se konzola razeni a uvidis na cem si.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
20.5.07, 16:06 |
|
|
bany.xf.cz
|
Matthes píše: Kost uz snad nejde sehnat, aspon ne gumokovova kdyz by o ni nekdo vedel, taxe muze ozvat O blbej plast nemam zajem Myslim ze po 20Kkm nebude kost v riti, spis bych nejdriv mrknul na tu kulicku na konci radici paky = vyndaj se 4 srouby a vystrci se konzola razeni a uvidis na cem si.
Díky, hned se jdu podívat.
Až přijedu, tak napíšu jak na tom jsem. Bude to tak kolem 19:00.
|
20.5.07, 16:14 |
|
|
bany.xf.cz
|
bany.xf.cz píše: Matthes píše: Kost uz snad nejde sehnat, aspon ne gumokovova kdyz by o ni nekdo vedel, taxe muze ozvat O blbej plast nemam zajem Myslim ze po 20Kkm nebude kost v riti, spis bych nejdriv mrknul na tu kulicku na konci radici paky = vyndaj se 4 srouby a vystrci se konzola razeni a uvidis na cem si. Díky, hned se jdu podívat. Až přijedu, tak napíšu jak na tom jsem. Bude to tak kolem 19:00.
No tak jsem to nezkoumal. Omlouvám se.
|
20.5.07, 19:59 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Omlouvat se nemusis, je to tvoje vec Az se na to mrknes, tak napis, poresime ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
20.5.07, 20:12 |
|
|
bany.xf.cz
|
Matthes píše: Omlouvat se nemusis, je to tvoje vec Az se na to mrknes, tak napis, poresime ...
No tak sem se koukal. Všude je plno mazacího tuku a ta malá bílá kulička vypadá že je zdravá. Tak nevim no.
Možná že by pomohlo tam dát celou tu tyčku i s tou kuličkou z 105ky - 4q. to by vadit nemělo ne? Tam to řazení je úplně skvělý, ale to zkusim až o víkendu. Teď mám plnou hlavu školy.
|
24.5.07, 16:15 |
|
|
Drak
|
Zkus odklopit eště to víčko v podlaze, jak je páčka od sytiče a tam je matka spojující páku s táhlem, tak ta, jestli není volná, občas se ráda povolí.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
24.5.07, 16:28 |
|
|
bany.xf.cz
|
Drak píše: Zkus odklopit eště to víčko v podlaze, jak je páčka od sytiče a tam je matka spojující páku s táhlem, tak ta, jestli není volná, občas se ráda povolí.
Když sundám to plastový černý víčko jo? To sem si ani nevšim. A myslíš že by to dělalo takovou paseku v tom řazení? No já to zkusim, za to nic nedám.
Jinak ještě jsem si všimnul, že se hobluje ten vrchní díl od skříňky kde je ta větší kulička uložená. To víčko má v sobě výřezek kde se má ta páka hejbat a hobluje se to právě na pravý stěně, kam se řadí ta zpátečka. No možná že pomohlo taky vyměnit to víčko. Třeba je špatně vyrobený. Přece co výrobek, to originál.
|
24.5.07, 16:39 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
je to plechový víčko hned za řadičkou a je skrytý pod kobercem
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.5.07, 16:47 |
|
|
bany.xf.cz
|
Sadra17 píše: je to plechový víčko hned za řadičkou a je skrytý pod kobercem
Ahá. Tak to jo, skusim to. Uff, už teď se mi do toho nechce. Vyndavat kobereček a všechny věcy. :'( noo to se nedá nic nělat. Díky moc za rady. Jo a ještě sem tam nikdy nebyl. Nevyskočí na mě nic? Ňáký pérko nebo tak?
|
24.5.07, 16:54 |
|
|
Drak
|
Bubák na růžové pružině.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
24.5.07, 17:03 |
|
|
jindra
|
bany.xf.cz píše: Matthes píše: Omlouvat se nemusis, je to tvoje vec Az se na to mrknes, tak napis, poresime ... No tak sem se koukal. Všude je plno mazacího tuku a ta malá bílá kulička vypadá že je zdravá. Tak nevim no. Možná že by pomohlo tam dát celou tu tyčku i s tou kuličkou z 105ky - 4q. to by vadit nemělo ne? Tam to řazení je úplně skvělý, ale to zkusim až o víkendu. Teď mám plnou hlavu školy.
s té 105ky tam tu tyčku nedáš ,máš 5kvalt a mezi 5kou a zpátečkou máš jistící kolík
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
=>ŠKODA 125L šedá r.v. 1989
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
24.5.07, 17:37 |
|
|
bany.xf.cz
|
jindra píše: bany.xf.cz píše: Matthes píše: Omlouvat se nemusis, je to tvoje vec Az se na to mrknes, tak napis, poresime ... No tak sem se koukal. Všude je plno mazacího tuku a ta malá bílá kulička vypadá že je zdravá. Tak nevim no. Možná že by pomohlo tam dát celou tu tyčku i s tou kuličkou z 105ky - 4q. to by vadit nemělo ne? Tam to řazení je úplně skvělý, ale to zkusim až o víkendu. Teď mám plnou hlavu školy. s té 105ky tam tu tyčku nedáš ,máš 5kvalt a mezi 5kou a zpátečkou máš jistící kolík
Aha, no to je škoda. Já myslel že sou všechny tyčky s kluičkama stejný. Teď mě tak napadlo, my sme to vlastně nedávno kokupili, že by asi bylo dobrý se podívat jestli je olej v převodovce. Prosím nekamenovat...
|
24.5.07, 17:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|