Autor |
Zpráva |
Monstrak
|
nejaky divny lozisko
Koukal sem na spojku a to vypinaci ložisko se mi točí pořád je to normání? Co s tim mam dělat mam skodovku 105ku s přitlačakem s vynutymi pružina. děkuju za odpověď
_________________ Skoda 105s 1984
|
31.5.07, 18:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
roztáhnout tu tyčku co de od válce na páku
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
31.5.07, 18:12 |
|
|
CROWACK
|
Re: nejaky divny lozisko
Monstrak píše: Koukal sem na spojku a to vypinaci ložisko se mi točí pořád je to normání? Co s tim mam dělat mam skodovku 105ku s přitlačakem s vynutymi pružina. děkuju za odpověď
No jestli sem to správně pochopil, tak ses koukal dolů do té díry pod plastovou krytkou za spojkovým pedálem jo? No mohlo by to být malou vůlí na spojce, ta tyčka co de ze spojkovýho válce by měla mít v přítlačné páce vůli cca 3mm...
ale myslím, že kdybych se tam podíval já, tak uvidím pěkný prd
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
31.5.07, 18:13 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Nemelo by se tocit furt, neni na to dle lit. staveny. Zasroubuj sroub na vypinaci tycce co jde z toho valecku na prevodovce
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
31.5.07, 18:29 |
|
|
Monstrak
|
lozisko
Takže mám tu tyčku od pracovního válce prodloužit? Já myslel, že tím se to ložisko přimáčkne ještě víc na přítlačák.
|
31.5.07, 20:59 |
|
|
Monstrak
|
Jo ještě jsem zapoměl dodat, že tu páku mám na doraz (vůbez netlačí na tu tyčku) tyčka se dotkne páky až po sešlápnití pedálu.
|
31.5.07, 21:05 |
|
|
CROWACK
|
Re: lozisko
Monstrak píše: Takže mám tu tyčku od pracovního válce prodloužit? Já myslel, že tím se to ložisko přimáčkne ještě víc na přítlačák.
Když tu tyčku vyndáš, tak zjistíš, že je ze dvou kusů+kontramatka...ty dva kusy zašroubuješ víc do sebe, čímž tu tyčku zkrátíš a zvětšíš vůli...kontramatkou to pak zajistíš proti povolení...a bacha na ty dvě pérka okolo, ať ti nespadnou do spojky, nejlepší je před vyndáváním tyčky vyndat a po zkončení celé akce vrátit zpátky...
|
31.5.07, 21:06 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Monstrak píše: Takže mám tu tyčku od pracovního válce prodloužit? Já myslel, že tím se to ložisko přimáčkne ještě víc na přítlačák.
Proste zasroubovat tu tycku vic do toho sroubu aby se to zkratilo jak rikas
EDIT: tak tohle je po ctvrty, ja se z toho zblaznim
|
31.5.07, 21:06 |
|
|
CROWACK
|
Matthes píše: Monstrak píše: Takže mám tu tyčku od pracovního válce prodloužit? Já myslel, že tím se to ložisko přimáčkne ještě víc na přítlačák. Proste zasroubovat tu tycku vic do toho sroubu aby se to zkratilo jak rikas EDIT: tak tohle je po ctvrty, ja se z toho zblaznim
dostal sem tě ...tak sorry...
|
31.5.07, 21:12 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
CROWACK píše: Matthes píše: Monstrak píše: Takže mám tu tyčku od pracovního válce prodloužit? Já myslel, že tím se to ložisko přimáčkne ještě víc na přítlačák. Proste zasroubovat tu tycku vic do toho sroubu aby se to zkratilo jak rikas EDIT: tak tohle je po ctvrty, ja se z toho zblaznim dostal sem tě ...tak sorry...
To je ale furt toto
|
31.5.07, 21:14 |
|
|
Monstrak
|
je to divny
Zkrátil jsem tu tu tyčku od toho pracovniho valce je mezi ni a vypinaci paky vule asi 3mm ale ložisko je pořad na přitlačáku. Co s tim mám dělat? poradte
|
1.6.07, 18:05 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Re: je to divny
Monstrak píše: Zkrátil jsem tu tu tyčku od toho pracovniho valce je mezi ni a vypinaci paky vule asi 3mm ale ložisko je pořad na přitlačáku. Co s tim mám dělat? poradte
Ajajaj, kdo rekl 3mm? Proste to sesroubuj natolik, aby se lozisko nedotykalo pritlacaku Ja to aspon nedelam na tu udanou hodnotu, ale podle oka To lozisko se nesmi furt tocit
|
1.6.07, 18:14 |
|
|
CROWACK
|
Matthes píše: Monstrak píše: Zkrátil jsem tu tu tyčku od toho pracovniho valce je mezi ni a vypinaci paky vule asi 3mm ale ložisko je pořad na přitlačáku. Co s tim mám dělat? poradte Ajajaj, kdo rekl 3mm? Proste to sesroubuj natolik, aby se lozisko nedotykalo pritlacaku Ja to aspon nedelam na tu udanou hodnotu, ale podle oka To lozisko se nesmi furt tocit
3mm dí pan Andrt v naší Bibli...
|
1.6.07, 18:16 |
|
|
CROWACK
|
já bych to viděl tak, že pokud spojka funguje, zabírá kde má a nelinou se z toho divný zvuky, tak bych to dál nezkoumal a jezdil. Nejhorší totiž je, když se člověk dívá proč to jede...pokud to bude vyluzovat divný zvuky, nepude seřídit, bude vibrovat nebo co já vím, pak nezbude než vyhodit motor a podívat se na to pořádně...
|
1.6.07, 18:19 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
CROWACK píše: Matthes píše: Monstrak píše: Zkrátil jsem tu tu tyčku od toho pracovniho valce je mezi ni a vypinaci paky vule asi 3mm ale ložisko je pořad na přitlačáku. Co s tim mám dělat? poradte Ajajaj, kdo rekl 3mm? Proste to sesroubuj natolik, aby se lozisko nedotykalo pritlacaku Ja to aspon nedelam na tu udanou hodnotu, ale podle oka To lozisko se nesmi furt tocit 3mm dí pan Andrt v naší Bibli...
Njn, zas ale teorie, pac to lozisko ma na vysouvaci pacce nejakou vuli a pak je toto malo a musi se ta mezera zvetsit
|
1.6.07, 18:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|