|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
adamisko
|
nejde zaradit
Vrátil som sa 105kou z mesta a nacúval som medzi stojace autá. Avšak nacúval som moc blízko, nešli mi otvoriť dvere . Tak som to chcel trošku podať. Lenže som zistil že mi nejde okrem spaiatočky zaradiť židny rýchlostný stupeň. Som myslel že mi vytiekla brzdovka ale nádržka je plná. Tiahlo v zadnom úložnom priestore, kde je ta štelovacia matka na nastavenie záberu spojky sa pohybuje s pedálom. Nebolo počuť počas jazdy ani žiadny podivny zvuk, že by niečo ruplo v prevodovke. A zda sa mi že spojkovy pedal ide trošku lahšie ako je normálne. Do kelu čo s tým je, poraďte niekto prosím.
|
14.6.07, 18:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
Možná se ti něco rozsypalo ve spojce.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
14.6.07, 21:23 |
|
|
adamisko
|
Tak toto som dnes odfotil pod autom:
http://leteckaposta.cz/483459636
Ale naozaj neviem čo s tým. Tá guma na tiahle vyzerá že bola niekde prichytená( je na nej otlačená podložka) Ale kde bola prichytená, to netuším.
Pozrite sa prosím na to a poraďte čo s tým je. Akú súčiastku si mám pýtať v autotechne? A poradte aj postup montaže. Vďaka
|
15.6.07, 12:43 |
|
|
Bukaj
|
adamisko píše: Tak toto som dnes odfotil pod autom: http://leteckaposta.cz/483459636Ale naozaj neviem čo s tým. Tá guma na tiahle vyzerá že bola niekde prichytená( je na nej otlačená podložka) Ale kde bola prichytená, to netuším. Pozrite sa prosím na to a poraďte čo s tým je. Akú súčiastku si mám pýtať v autotechne? A poradte aj postup montaže. Vďaka
No, tedy já z té fotky nic nevidím...
Jen, že ti tam chybí manžeta tyčky řazení, ale to nemá vliv na funkci převodovky, jen na poškození té tyčky nečistotami a následné unikání oleje...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
15.6.07, 12:52 |
|
|
adamisko
|
Ta manžeta bola potrhaná a potecena od oleja tak som ju odtiaľ odtrhol.
Inač ked som chytil tu gumovu kocku do ruky a trochu s nou pomykal tak mi islo radit 1a 2 bez spojky. 3a 4 nesli ani so spojkou. Zase som vliezol pod auto pomykal som s tym- a islo radit zase iba 3a 4 bez spojky a 1,2 vôbec nie. hmm
|
15.6.07, 13:04 |
|
|
adamisko
|
prepačte že vas tu zavádzam s tou fotkou, na ktorej je skoro všetko v poriadku . Chyba je v spojke. Aj keď je zošapnutá tak nevypína aj keď piestik sa hýbe. Skúšal som odvzdušňovat, ale nepomohlo.
|
15.6.07, 17:29 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Myslim ze to nebude spojkou kdyz nejde radit ani kdyz je motor vypnuty
Kdyz hybes s fofrklackem, klade normalne odpor nebo ne?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
15.6.07, 17:40 |
|
|
CROWACK
|
adamisko píše: Ta manžeta bola potrhaná a potecena od oleja tak som ju odtiaľ odtrhol. Inač ked som chytil tu gumovu kocku do ruky a trochu s nou pomykal tak mi islo radit 1a 2 bez spojky. 3a 4 nesli ani so spojkou. Zase som vliezol pod auto pomykal som s tym- a islo radit zase iba 3a 4 bez spojky a 1,2 vôbec nie. hmm
A co ta "gumova kocka"? v jakým je stavu? není v ní moc velká vůle? nebo povolenej šroub co drží táhlo řazení u převodovky? Zkus jestli ti pude řadit zdola na autě hned u převodovky, abys zjistil, jestli to je táhlama nebo je to zasukovaný zevnitř...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
15.6.07, 18:14 |
|
|
adamisko
|
pre mathesa: NIe odpor nekladie, normalne ako je v neutrali tak sa s nou dá volne pohybovať len ju nejde vraziť do rýchlosti. Ked som naštatroval dal som spiatočku a pekne porátalo zuby v prevodovke
pre CROWACKA: ta kocka myslím drží na tej Hriďeli celkom pevne. Myslíš že mám skúsť dotiahnť ten šraub na konci prachovky?
|
15.6.07, 18:22 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No ten sroubovy spoj musi byt pevny, nesmi se to tam hybat ... Mozna se ten sroub trochu uklepal
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
15.6.07, 18:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|