Autor |
Zpráva |
wordy
|
Favo prevodovka
Ked je velmi teplo,tazko sa radí rychlost.Ale preco?Vie niekdo,alebo niecso mám premazat?
|
21.7.07, 10:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Re: Favo prevodovka
wordy píše: Ked je velmi teplo,tazko sa radí rychlost.Ale preco?Vie niekdo,alebo niecso mám premazat?
Já si myslím že máš moc řidký olej nebo je už starej a nebo pomalu odchází spojka
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
21.7.07, 10:48 |
|
|
fert.j
|
ja si taky myslim ze bud si serid spojku a nebo vymen olej...a dela to jen v tehle vedrech?a kdyz ej ten motor studenej jak to jde?a kdyz se ohreje???
|
21.7.07, 12:10 |
|
|
wordy
|
Ked je studená prevodovka,vsetko ide dobre,ale potom keby zasekávala riadiaca páka.
|
21.7.07, 17:16 |
|
|
Kristensen
|
wordy píše: Ked je studená prevodovka,vsetko ide dobre,ale potom keby zasekávala riadiaca páka.
Podle mě s ní něco je mě to dělalo taky na rapidu, v zimě jsem jezdil na převoďák 75W80 a to byla pohoda ale v létě když bylo vedro a ještě ohřátý auto tak šlo mizerně řadit nešlo to přes zuby ale prostě jako by se klacek v půlce dráhy zasekl a po chvilce tam skočil., prostě se synchrony nezpomalili o olej jak byl řidkej, stačilo vyměnit jen za čistou 80 a byl pokoj.
|
22.7.07, 11:06 |
|
|
wordy
|
Cisty 80?Mám menit na PP80????
|
29.7.07, 20:04 |
|
|
Ales M
|
Zdárek... Sice koukám o rok později, ale předse... No je to v táhlech.... Jak se ti ohřejvá vejfuk, od toho se ohřívají ty silonový futra přesně pod šaltpákou a začne to jít ztuha.... Nebo sem se s tim aspon už setkal....
|
30.7.07, 21:19 |
|
|
Kristensen
|
Ales M píše: Zdárek... Sice koukám o rok později, ale předse... No je to v táhlech.... Jak se ti ohřejvá vejfuk, od toho se ohřívají ty silonový futra přesně pod šaltpákou a začne to jít ztuha.... Nebo sem se s tim aspon už setkal....
O rok pozdějc nejsi páč to první datum je jeho registrace
|
31.7.07, 12:09 |
|
|
Ales M
|
O rok pozdějc nejsi páč to první datum je jeho registrace [/quote]
NjN.... Stává se i v lepších rodinách....
|
31.7.07, 21:39 |
|
|
Kristensen
|
A jinak Wordy jde řadit těžko v tom smyslu že páka jde lehce ale nechtěj tam hladce zaskakovat kvalty nebo prostě řadící páka brutálně stuhne že ji neutáhneš dvouma prstama? pokud to první tak olej, pokud to druhý tak to je to co píše Aleš, zajedeš pod auto a přímo zespodu na klacku je šroub, tak rozvolnit, nejlépe dostat ho ven očistit smirkem, namazat a dát zpět. hlavně za něj nedávej obyč šroub protože tenhle je s osazeným že ho dotáhneš tak akorát.
|
1.8.07, 07:49 |
|
|
wordy
|
Kristensen len páka stuhne po pár Km,ale ked trosku parkujem,znova to ide.
|
1.8.07, 10:35 |
|
|
Ales M
|
Tam ty silonový futra pod šaltrpákou..... nejsou zarezlý, ale jak se ohřejou tak se roztáhnou a ztuhne to....
|
2.8.07, 22:46 |
|
|
wordy
|
Stav sa zhorsil,niekedy musím hladat 4-ku a 5-ku.Vlastne 4-ka neide na mieste kde má,ale musym trosku odomna páku,tak ze to ide mimo vlastnej dráhy.Ale preco?
|
1.9.07, 10:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
wordy píše: Stav sa zhorsil,niekedy musím hladat 4-ku a 5-ku.Vlastne 4-ka neide na mieste kde má,ale musym trosku odomna páku,tak ze to ide mimo vlastnej dráhy.Ale preco?
a namáš tam náhodou vůli jak kráva, v táhle řazení a na tyči co leze z převodovky?, že musíš ty kvalty hledat a zhoršení to by tomu nasvědčovalo, jestli je to tam tak nové silony a tu trubku na předním kloubku rozřezat a stáhnout osmičkou šroubem miloš
|
1.9.07, 11:48 |
|
|
wordy
|
Táhlo a riadiaca páka vymenená,ale aj tak tazko nájdem rychlosti.asi rozoberem prevodovku.
|
4.9.07, 18:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|