Autor |
Zpráva |
jindra
|
upadlá hlava šroubu
co myslíte jak dlouho se dá jezdit když mi upadla hlava šroubu který drží věnec v rozvodovce
dnes sem měnil olej v převodovce a na vypouštěcím šroubu na magnetu upadlá hlava šroubu
jinak zatím to jezdí ok.
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
=>ŠKODA 125L šedá r.v. 1989
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
1.9.07, 18:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já bych ten šroub vyměnil hned dokud je to jenom šroub a ne celá převodovka
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
1.9.07, 18:21 |
|
|
Kristensen
|
Je otázka proč upadla a jestli se ten zbytek nevyšroubuje. Mám dojem že jeden šroub na talířovým kole je delší a zajištuje čep v diferáku. Ale možná se pletu.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
1.9.07, 18:23 |
|
|
jindra
|
Kristensen píše: Je otázka proč upadla a jestli se ten zbytek nevyšroubuje. Mám dojem že jeden šroub na talířovým kole je delší a zajištuje čep v diferáku. Ale možná se pletu.
čep zajišťují dva červíky nebo ne?
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
1.9.07, 22:25 |
|
|
Kristensen
|
jindra píše: Kristensen píše: Je otázka proč upadla a jestli se ten zbytek nevyšroubuje. Mám dojem že jeden šroub na talířovým kole je delší a zajištuje čep v diferáku. Ale možná se pletu. čep zajišťují dva červíky nebo ne?
Já měl taky Š125 a mě čep projel převodovkou ven a byl jištěnej jedním ze šroubů kterej byl prodlouženej ale nejsem si na 100% jistej jestli to bylo z talířovýho kola.
|
2.9.07, 09:28 |
|
|
Kristensen
|
Tak je to dobrý nezajištuje to šroub z kola ale z klece diferáku, já si to pořád nemohl vybavit. Je to označený šipkama:
|
2.9.07, 09:36 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mechnanik není jasnověděc, máš lano a mobil tak oco jde miloš
|
2.9.07, 10:09 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kristensen píše: Tak je to dobrý nezajištuje to šroub z kola ale z klece diferáku, já si to pořád nemohl vybavit. Je to označený šipkama:
Zajimavy ze se mi tenhle sroub ustrih nakonci a cep satelitu lital nahoru a dolu, dopredu to jelo, ale kdyz se couvalo tak se cep oprel o mrkev a uz to nejelo
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
2.9.07, 12:06 |
|
|
Kristensen
|
Matthes píše: Kristensen píše: Tak je to dobrý nezajištuje to šroub z kola ale z klece diferáku, já si to pořád nemohl vybavit. Je to označený šipkama: Zajimavy ze se mi tenhle sroub ustrih nakonci a cep satelitu lital nahoru a dolu, dopredu to jelo, ale kdyz se couvalo tak se cep oprel o mrkev a uz to nejelo
Mě se opřel o obal převodovky a prošel ven
|
2.9.07, 12:29 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jejej, jak se to vubec stane se zadrou satelity nebo co
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
2.9.07, 12:44 |
|
|
Ales M
|
Já sem tu rozbíral jednu převodovku a tam byly taky šrouby co držej talíř odlámasný..... nevím v jakém poředí to šlo, ale ulámali se i ty oka se závitem na dyferu.... Jestli máš čtyřkvalt, tak bych ti možná mohl vnutit převodovku....
|
2.9.07, 15:29 |
|
|
jindra
|
Ales M píše: Já sem tu rozbíral jednu převodovku a tam byly taky šrouby co držej talíř odlámasný..... nevím v jakém poředí to šlo, ale ulámali se i ty oka se závitem na dyferu.... Jestli máš čtyřkvalt, tak bych ti možná mohl vnutit převodovku.... Převodovku mi nevnutíš 125ky mají 5 kvalt.
Ten čep mi taky kdysi vyjel (na 105ce) při čekání na křižovatce v Uh Hradišti a policajti zrovna řídili dopravu .Jeden přišel a prej to musíte odjet ze silnice přes starter , když sem mu řekl že to nepujde tak mně vyhodil od volantu že to skusí sám . Přidal plyn (asi 2500 ot) a málem si rozbil čuňu o volant, pak vylezl a povídá do dvaceti minut bude auto ze silnice jinak volám odtahovku na vaše náklady.
Mněli ste ho pak vydět když asi po 1,5hod.(pár telefonú a opravě u cesty) mně vyděl projíždět křižovatkou ,vyvalené oči,
spadlá brada,otevřená huba , páni to byl pohled .Když si na to vzpomenu tak se řežu
Zatim ostatní šrouby drží ,dnes sem s tím byl v Brně a v pohodě.
Škoda 742 Forever Team
|
2.9.07, 22:13 |
|
|
Bukaj
|
nO, ROZDĚLÁVAL JSEM JEDNU PŘEVODOVKU ZE 125KY, VE KTERÉ BYLO UVOLNĚNÉ TALÍŘOVÉ KOLO NA DIFERÁKU PŘÍČINOU JEJÍ SMRTI. blbej capslock
...jeden ze šroubů byl utrženej a zbylé byly vytahané tak, že kolo lítalo na diferáku jak nudle v bandě. Nakonec to nevydržel pastorek stálého převodu, kterému to vykouslo polovinu zubů, zatímco kolo na diferáku přišlo asi "jen" o tři zuby...
Zbytek převodovky byl OK, ale sežeň stálý převod do 5Q...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
5.9.07, 20:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|