Autor |
Zpráva |
no_-_name
|
Výměna spojky
Jde u FE 1.6 demontovat převodovka i bez demontáže celého motoru? Jsou tam nějaká úskalí ?
|
2.9.07, 21:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Největší úskalí a nejzdlouhavější sou poloosy, jinak je to klasika, poloosy ven, lanko spojky, řadidlo, náhon tachometru, čidlo zpátečky, uvázat motor, povolit držáky, vyhodit startér, plech co kryje setrvák, povolit převodovku a ven.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
3.9.07, 05:30 |
|
|
Ondras83
|
jj jedině ty poloosy, sežeň si nebo udělej na soustruhu ze silonu takový dva trny a vraž je do diferáku místo poloos, jinak ti vypadne diferák a je to v řiti
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
6.9.07, 13:04 |
|
|
no_-_name
|
Ondras83 píše: jj jedině ty poloosy, sežeň si nebo udělej na soustruhu ze silonu takový dva trny a vraž je do diferáku místo poloos, jinak ti vypadne diferák a je to v řiti
někde tu lítaly i návrhy o tyčích od košťat
|
6.9.07, 13:29 |
|
|
Kristensen
|
no_-_name píše: Ondras83 píše: jj jedině ty poloosy, sežeň si nebo udělej na soustruhu ze silonu takový dva trny a vraž je do diferáku místo poloos, jinak ti vypadne diferák a je to v řiti někde tu lítaly i návrhy o tyčích od košťat
jj taky to tady někdo psal, ještě stačí z jedné strany nasadit samotnej vnitřní kloub do převodovky, teda pokud ho máš nebo se někde ve šrotě válí.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
6.9.07, 14:26 |
|
|
DRYVER
|
Vytahni jednu poloosu, zmer si jeji prumer a misto toho tam strc kus gumove hadice. Takhle to praktikuju a je to nejrychlejsi a nejpohodlnesi. Dokonce uz se mi jeden kousek vali nastalo v ponku jako montazni pripravek
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
6.9.07, 20:01 |
|
|
Kristensen
|
Já jdu zítra na spojku na Renault Espace, to zase bude komedie
|
6.9.07, 21:00 |
|
|
DRYVER
|
Kristensen píše: Já jdu zítra na spojku na Renault Espace, to zase bude komedie
A nedej boze aby to byl ten 3litr Preji uprimnou soustrast
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
6.9.07, 21:12 |
|
|
Kristensen
|
DRYVER píše: Kristensen píše: Já jdu zítra na spojku na Renault Espace, to zase bude komedie A nedej boze aby to byl ten 3litr Preji uprimnou soustrast
Tak spojka je hotová, začal jsem v 10:00 a v 19:00 jsem to jel zkusit, vše OK. 3,0 to nebyl byla to "jen" 2,2 no ale můžu říct že radši budu dělat 5x spojku na svým R1,8 16V než jednou na R-Espace
Jo a podařilo se mě to bez demontáže poloos
|
7.9.07, 21:55 |
|
|
patrik-hp
|
Kristensen píše: DRYVER píše: Kristensen píše: Já jdu zítra na spojku na Renault Espace, to zase bude komedie A nedej boze aby to byl ten 3litr Preji uprimnou soustrast Tak spojka je hotová, začal jsem v 10:00 a v 19:00 jsem to jel zkusit, vše OK. 3,0 to nebyl byla to "jen" 2,2 no ale můžu říct že radši budu dělat 5x spojku na svým R1,8 16V než jednou na R-Espace Jo a podařilo se mě to bez demontáže poloos
Člověče,tobě nedaj s těma kosoštvercema pokoj co???...
|
10.9.07, 15:55 |
|
|
Kristensen
|
No to je hrozný jak si jednou koupíš takový auto tak pak se nezastavíš s ostatníma lidma. Ještě tak před cca 8 lety člověk pomalu nezavadil o cizí auto, to byly furt jen okřídlený šípy a teď a cca 5 let pozadu? To je furt jen Renault Peugeot Seat Fiat Ford Opel a semtam Honda. A to tady mám jednoho nešťastníka kterej má doma Peugeot 405 a k tomu onoho Espace co jsem měnil spojku. A to má ještě vejfuck v háji a začíná něco klepat na zadní nápravě.
|
10.9.07, 16:24 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kristensen píše: No to je hrozný jak si jednou koupíš takový auto tak pak se nezastavíš s ostatníma lidma. Ještě tak před cca 8 lety člověk pomalu nezavadil o cizí auto, to byly furt jen okřídlený šípy a teď a cca 5 let pozadu? To je furt jen Renault Peugeot Seat Fiat Ford Opel a semtam Honda. A to tady mám jednoho nešťastníka kterej má doma Peugeot 405 a k tomu onoho Espace co jsem měnil spojku. A to má ještě vejfuck v háji a začíná něco klepat na zadní nápravě.
A co s peugeotem 405? Deda ho ma a vecny stroj ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
10.9.07, 16:34 |
|
|
Kristensen
|
Matthes píše: Kristensen píše: No to je hrozný jak si jednou koupíš takový auto tak pak se nezastavíš s ostatníma lidma. Ještě tak před cca 8 lety člověk pomalu nezavadil o cizí auto, to byly furt jen okřídlený šípy a teď a cca 5 let pozadu? To je furt jen Renault Peugeot Seat Fiat Ford Opel a semtam Honda. A to tady mám jednoho nešťastníka kterej má doma Peugeot 405 a k tomu onoho Espace co jsem měnil spojku. A to má ještě vejfuck v háji a začíná něco klepat na zadní nápravě. A co s peugeotem 405? Deda ho ma a vecny stroj ...
On tam měl ze začátku hokej v elektrice a hlavně uložení náprav (kuláky silentbloky atd) je to ještě stará 405 hranatá
|
10.9.07, 16:57 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kristensen píše: On tam měl ze začátku hokej v elektrice a hlavně uložení náprav (kuláky silentbloky atd) je to ještě stará 405 hranatá
No tuhle ma deda, akorat 1,6 a asi o 170 tisic vic najeto, nevim co tam bylo vse meneny, ale ani na dlazbe to neni spatny, driv to auto vozilo lidi na skoleni do Italie ci jen nejaky lejstra ... Neni to spatny auto, i sem uvazoval koupit verzi MI16, mozna casem ... Bychom mohli pozavodet
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
10.9.07, 17:47 |
|
|
Kristensen
|
Matthes píše: Kristensen píše: On tam měl ze začátku hokej v elektrice a hlavně uložení náprav (kuláky silentbloky atd) je to ještě stará 405 hranatá No tuhle ma deda, akorat 1,6 a asi o 170 tisic vic najeto, nevim co tam bylo vse meneny, ale ani na dlazbe to neni spatny, driv to auto vozilo lidi na skoleni do Italie ci jen nejaky lejstra ... Neni to spatny auto, i sem uvazoval koupit verzi MI16, mozna casem ... Bychom mohli pozavodet
Tak to by mohl být slušnej souboj, 99kW mejch proti 108kW Mi16 protože se lišej v pohotovostní váze o 50kg (v můj prospěch) tak maj v podstatně stejný papírový zrychlení (R19 8,5 - Mi16 8,6)
|
10.9.07, 18:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|