|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
urazil sem výpustňák u převodovky
Autor |
Zpráva |
lama
|
urazil sem výpustňák u převodovky
Mám 105 na plyn a kamenem sem při jízdě urazil výpustňák a uthnul se i kus závitu.Díra je tak 3 cm.Chci se zeptat, jestli by to šlo nějak zavařit nebo zalepit nějakym tmelem nebo převrtat závit, abych nemusel měnit převodovku.Mam totiž 5 kvalt a ten už asi neseženu.Díky za odpovědi
|
21.4.06, 11:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
David
|
David
5kvaltovou převodovku seženež u nas na vrakáči maj asi 4 kousky za 2000 Kč
|
21.4.06, 18:16 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Re: urazil sem výpustňák u převodovky
lama píše: Mám 105 na plyn a kamenem sem při jízdě urazil výpustňák a uthnul se i kus závitu.Díra je tak 3 cm.Chci se zeptat, jestli by to šlo nějak zavařit nebo zalepit nějakym tmelem nebo převrtat závit, abych nemusel měnit převodovku.Mam totiž 5 kvalt a ten už asi neseženu.Díky za odpovědi Pokud ten utrzenej kus nemas, tezko zalepit, jedine smatlat nejaky lepidlo na kov s hlinikovejma pilinama a zalepit, ale je to spis nouzovka. Jinak nez budes menit prevodovku, doporucuju dat delsi pruziny nebo aspon podlozit. Jinak taky je mozny dat pod prevodovku kryci plech.
|
21.4.06, 19:22 |
|
|
tommas
|
Viky píše: lama píše: Mám 105 na plyn a kamenem sem při jízdě urazil výpustňák a uthnul se i kus závitu.Díra je tak 3 cm.Chci se zeptat, jestli by to šlo nějak zavařit nebo zalepit nějakym tmelem nebo převrtat závit, abych nemusel měnit převodovku.Mam totiž 5 kvalt a ten už asi neseženu.Díky za odpovědi Pokud ten utrzenej kus nemas, tezko zalepit, jedine smatlat nejaky lepidlo na kov s hlinikovejma pilinama a zalepit, ale je to spis nouzovka. Jinak nez budes menit prevodovku, doporucuju dat delsi pruziny nebo aspon podlozit. Jinak taky je mozny dat pod prevodovku kryci plech. Já mám tažný , který je až k příčce převodovky ,a to mě už kolikrát zachránilo ........... škodě zdar
|
23.4.06, 11:10 |
|
|
Návštěvník
|
lama píše: Mám 105 na plyn a kamenem sem při jízdě urazil výpustňák a uthnul se i kus závitu.Díra je tak 3 cm.Chci se zeptat, jestli by to šlo nějak zavařit nebo zalepit nějakym tmelem nebo převrtat závit, abych nemusel měnit převodovku.Mam totiž 5 kvalt a ten už asi neseženu.Díky za odpovědi
to už asi jen těžko zalepíš a 5Q seženeš v pohodě já sem jí sehnal protože mi blbla ale to pak přestalo takže mam doma druhou navíc která je mi k ničemu jestli chceš tak ti jí prodám
|
24.4.06, 14:07 |
|
|
Peter50kw
|
niektore servisy maju vybavenie na zvaranie hlinikovych blokov - kamos si dal zavarit poskodeny blok, zadarmo to nieje ale da sa to zaplatit. ked je ta prevodovka dobra, skoda ju menit
|
25.4.06, 12:15 |
|
|
ferrari
|
ak máš odlomený kus tak to zalepíš aj zavaríš, ak nemáš - jedine zavariť. Ozaj by bolo škoda meniť prevodovku, keď je dobrá...nikdy nevieš, akú kúpiš...
A otázka od veci...ako sa chová š105 na LPG a na 5 ke? Alebo vo všeobecnosti, aké máš skúsenosti s LPG (spotreba výkon,...)
|
20.5.06, 13:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|