Autor |
Zpráva |
berybery
|
Druhy převodovek seminárka
Zdravím všechny nadšence vozidel.
Chtěl jsem se zeptat jestli neznate nakou stranku kde jsou vypsane vsechny prevodovky.
Zase nas debilni ucitel si vymyslel debilni seminarku
Vsechny prevodovky+popis + pouziti atd......
A nakonec Pilovy diagram vozidla ktery si sami vyberem.
Nikdy v zivote jsem pilovy digram nedelal jen jsem ho videl jednou na tabuli nakreslenej
Tak prosím o pomoc
14.1.08, 18:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Radic
|
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
14.1.08, 19:47 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
pilový diagram vypadá jinak kdyby mi šel foťák tak ti blejsknu stránku v našom pracovním sešitě
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.1.08, 19:49 |
|
|
berybery
|
Kdyby tam takhle byli vypsany ty informace o typu a automobilu,tak by to bylo dobry.
Vetsinou najdu jen pilovy diagram a ktomu nic zadnej popisek jaky je to auto proste nic.
15.1.08, 16:14 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: pilový diagram vypadá jinak kdyby mi šel foťák tak ti blejsknu stránku v našom pracovním sešitě
a není to ten otáčky spotřeba výkon ty tři křivky miloš
|
15.1.08, 16:17 |
|
|
berybery
|
Tohle je ono nasel jsem to na netu no tak to tam precmaram.
Stejne mi to prijde trapny ze to bereme my ve 2 rocniku na automechanikovy.
15.1.08, 19:54 |
|
|
Ondras83
|
[quote="beryberyStejne mi to prijde trapny ze to bereme my ve 2 rocniku na automechanikovy.[/quote]
no to teda ...ještě že mám automechaničinu jako koníček
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
15.1.08, 22:43 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Ondras83 píše: [quote="beryberyStejne mi to prijde trapny ze to bereme my ve 2 rocniku na automechanikovy. no to teda ...ještě že mám automechaničinu jako koníček [/quote]
to je jenom blbou školou mi sme si tohle akorát nakreslili do sešitu a nic víc sme se o tom neučily
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.1.08, 15:47 |
|
|
DRYVER
|
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
16.1.08, 22:06 |
|
|
Martin222
|
Stejne mi to prijde trapny ze to bereme my ve 2 rocniku na automechanikovy.
My sme sa napriklad zas museli uciť synchronu kazdy stupen ako je zardený a kadial prechádza krutiaci moment a veru bolo to aj na zaverečkáach ale ten diagram tam 100% nebol ale nikdy nevieš
_________________ ŠKODA 105 L (prerobená na 120 L) už je predaná spolužiakovi
Teraz Felicia 1.3 Mpi s Lpg(viacbodové BRC), s posilovačom riadenia najazdených 160 000 km r.v 1999 dovezená z Belgicka
120 tka bola spoľahlivejšia
|
16.1.08, 22:52 |
|
|
Luboš
|
Asi mám nějak moc vysoké nároky na lidi, kterým dovolím v servisu sahnout na své auto, ale tohle jsou snad úplné základy a naprosto nechápu, že se něčemu tak samozřejmému, jako je rozlišování jednotlivých druhů převodovek nebo konstrukce pilového diagramu, může budoucí automechanik ještě ve druhém ročníku divit!
|
17.1.08, 00:27 |
|
|
berybery
|
Luboš píše: Asi mám nějak moc vysoké nároky na lidi, kterým dovolím v servisu sahnout na své auto, ale tohle jsou snad úplné základy a naprosto nechápu, že se něčemu tak samozřejmému, jako je rozlišování jednotlivých druhů převodovek nebo konstrukce pilového diagramu, může budoucí automechanik ještě ve druhém ročníku divit!
No hele probíraly jsme to s mistrem a on se uplne divil proc nam to ucitel daval.Je to zbytecne.
U zjsem to odevzdal.
A neresil bych to kdyby jsme to nejak probrali.........
17.1.08, 20:26 |
|
|
fatal
rejpal
|
Luboš píše: Asi mám nějak moc vysoké nároky na lidi, kterým dovolím v servisu sahnout na své auto...
Blázníš? Dávat své auto do servisu?
|
17.1.08, 20:41 |
|
|
DRYVER
|
Luboš píše: Asi mám nějak moc vysoké nároky na lidi, kterým dovolím v servisu sahnout na své auto, ale tohle jsou snad úplné základy a naprosto nechápu, že se něčemu tak samozřejmému, jako je rozlišování jednotlivých druhů převodovek nebo konstrukce pilového diagramu, může budoucí automechanik ještě ve druhém ročníku divit!
Jako ja kdyz se jeste ucil na automechanika, tak sme taky nic takoveho neprobirali!!! A k cemu ti bude pocitani synchronu a jaky prenese kroutak??? Pokud z tebe nebude konstrukter, tak nic takoveho v zivote nepouzijes. A o pilovem diagramu nam taky nikdo nic nerikal - teda pokud to neni to same jako PV diagram. takze asi tak
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
17.1.08, 20:43 |
|
|
Kristensen
|
No já nevim mě to přijde jako jedna z mnoha a mnoha základních věcí kolem aut, takže mě to nijak nepřekvapuje, mě spíš nešlo do hlavy k čemu mě bude v dílně při opravě auta větný rozbor, složení buňky, nebo třeba starověké řecko atd atd atd.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
17.1.08, 20:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|