|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Autor |
Zpráva |
jizíček
|
nutna pomoc !! spojka
dnes rano jsem jel z prace, vysadil jsem kamose a kdyz jsem se rozjizdel tak pri pousteni spojky v ni jakoby cvaklo a trochu se ,,propadla''. zastavil jsem a vyradil a uz jsem tam nedal jedicku,dvojku jsem tam s tezi dal a rozjel jsem se na ni. odpoledne jsem se na to sel juknout, na pohled vse v poradku (myslim za sedackama pod tim deklem). jednicku tam nedam ani kdyz auto neni nastartovany a naslapu spojku, pedal ma odpor proti noze skoro az u podlahy, kdyz jsem nastartoval tak jsem dal opet jen dvojku (a vyse) a na tu dvojku to melo snahu se rozjet , tak nevim co s tim muze byt... v lete kdyz jsem daval motor z facka jsem kupoval novou lamelu, pritlacak a spojk. lozisko, zadny polsky smejdy
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
14.1.08, 12:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: nutna pomoc !! spojka
jizíček píše: dnes rano jsem jel z prace, vysadil jsem kamose a kdyz jsem se rozjizdel tak pri pousteni spojky v ni jakoby cvaklo a trochu se ,,propadla''. zastavil jsem a vyradil a uz jsem tam nedal jedicku,dvojku jsem tam s tezi dal a rozjel jsem se na ni. odpoledne jsem se na to sel juknout, na pohled vse v poradku (myslim za sedackama pod tim deklem). jednicku tam nedam ani kdyz auto neni nastartovany a naslapu spojku, pedal ma odpor proti noze skoro az u podlahy, kdyz jsem nastartoval tak jsem dal opet jen dvojku (a vyse) a na tu dvojku to melo snahu se rozjet , tak nevim co s tim muze byt... v lete kdyz jsem daval motor z facka jsem kupoval novou lamelu, pritlacak a spojk. lozisko, zadny polsky smejdy
a to ložisko to máš jako jeden kus nebo to co je uchyceno v držáku čtyři packy a umí z toho držáku vypadnout a co packy taqlířové pružiny nepopostila tě něktěrá? a co řadící páka nelítá miloš
|
14.1.08, 14:15 |
|
|
jizíček
|
takhle to mam ... tohle je sice 5q ale mam to stejny... packy jsou v poho ... nemuze to byt pedalem (jestli se tam nemohlo neco porusit) ?? bych potreboval aby ten pedal zabiral driv..nejde to nastavit i u toho pedalu ? kdyz prodlouzim tu tycku (za sedackama) tak se uz otira lozisko o packy....
Škoda 742 Forever Team
|
14.1.08, 15:37 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
A hlavny valec mas dobry ?Skus pozret ci ti niekde neprdla rurka . mne presne toto robi (mam poskodeny spoj medzi rurkou a hadickou v zadu) takze asi kazdych 150 km odvzdusnujem spojku bo sa neda radit idem robit GO tak hadam sa to zlepci
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
14.1.08, 17:18 |
|
|
Kristensen
|
podle mě ti prošlo ložisko přítlačákem, když jsi tak krásně vyfotil jinou převodovku tak blejskni tu tvoji pohledovým okýnkem směrem na ložisko.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
14.1.08, 17:57 |
|
|
jizíček
|
Kristensen píše: podle mě ti prošlo ložisko přítlačákem, když jsi tak krásně vyfotil jinou převodovku tak blejskni tu tvoji pohledovým okýnkem směrem na ložisko.
ok vyfotim ... myslel jsem ze tam stejnak bude prd videt ...
Škoda 742 Forever Team
|
14.1.08, 18:23 |
|
|
jizíček
|
sorry,ale fotka neni ... ale mam tu problemek ... odvzdusneni nepomohlo, zkusil jsem vymenit spojkovy valec (to co je v kufru) ale nepomohlo, a jeste se to zhorsilo, ted je spojka uplne mrtva a odvzdusnit taky nejde ...
Škoda 742 Forever Team
|
21.1.08, 12:57 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
jizíček píše: sorry,ale fotka neni ... ale mam tu problemek ... odvzdusneni nepomohlo, zkusil jsem vymenit spojkovy valec (to co je v kufru) ale nepomohlo, a jeste se to zhorsilo, ted je spojka uplne mrtva a odvzdusnit taky nejde ...
A to si dal novy valec nebo stary?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
21.1.08, 13:03 |
|
|
jizíček
|
Matthes píše: jizíček píše: sorry,ale fotka neni ... ale mam tu problemek ... odvzdusneni nepomohlo, zkusil jsem vymenit spojkovy valec (to co je v kufru) ale nepomohlo, a jeste se to zhorsilo, ted je spojka uplne mrtva a odvzdusnit taky nejde ... A to si dal novy valec nebo stary?
je z ty moji shade co mam na nahr. dily, ale normalne fungoval. jak se pozna ze je v neporadku ? jak je slozita vymena pracovniho valce ? staci proste vyndat a dat jiny nebo bych si mel dat na neco pozor ??... zkusil bych jeste vymenit tohle ...
Škoda 742 Forever Team
|
21.1.08, 22:36 |
|
|
CROWACK
|
jizíček píše: Matthes píše: jizíček píše: sorry,ale fotka neni ... ale mam tu problemek ... odvzdusneni nepomohlo, zkusil jsem vymenit spojkovy valec (to co je v kufru) ale nepomohlo, a jeste se to zhorsilo, ted je spojka uplne mrtva a odvzdusnit taky nejde ... A to si dal novy valec nebo stary? je z ty moji shade co mam na nahr. dily, ale normalne fungoval. jak se pozna ze je v neporadku ? jak je slozita vymena pracovniho valce ? staci proste vyndat a dat jiny nebo bych si mel dat na neco pozor ??... zkusil bych jeste vymenit tohle ...
vymenit-odvzdusnit-nenahazet bordel do prevodovky
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
21.1.08, 22:39 |
|
|
jizíček
|
takze vymena no problemo ... zitra to tedy zkusim ...
Škoda 742 Forever Team
|
21.1.08, 22:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|