|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Náhon tachometru - výměna
Autor |
Zpráva |
PetrVTR
|
Náhon tachometru - výměna
Čau pánové,
poraďte prosím, jak snadno vyměnit náhon tachometru na 120. Představuju si to tak, že konec starého náhonu odpojím z převodovky, přivážu nový na konec starýho a starý vytáhnu do kufru čímž protáhnu tunelem nový. Bude to fungovat? Dělali jste to někdo? Nebo budu muset odkrytovat celý tunel? Do toho se mi příliš nechce bez rampy . Díky za rady.
|
7.7.08, 10:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
potrebujes menit cely nahon aj s bowdenom? nestaci vymenit lanko?
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
7.7.08, 10:35 |
|
|
PetrVTR
|
ventYl píše: potrebujes menit cely nahon aj s bowdenom? nestaci vymenit lanko?
To bych rad. Jenze je to nerozebiratelny celek
|
7.7.08, 10:38 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
To ti nakukal kdo? Lanko vytahnes kdyz vyndas budiky v palubce ... Ovsem pokud je stary lanko zlomeny tak musis stejne pod auto nebo proc ho chces menit?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
7.7.08, 11:32 |
|
|
PetrVTR
|
Matthes píše: To ti nakukal kdo? Lanko vytahnes kdyz vyndas budiky v palubce ... Ovsem pokud je stary lanko zlomeny tak musis stejne pod auto nebo proc ho chces menit?
Ano lanko vytahnu, ale jen pokud je zlomeny (Uz jsem ho vytahnul). Koupil jsem novy komplet a zjistil, ze z neho lanko nevytahnu, konec lanka ktery jde do prevodovky je zavalcovcan tak ze se muze otacet, ale z bowdenu se ven nehne ani jednim smerem.
|
7.7.08, 11:40 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tak to asi udelali nejakou inovaci zase No jinak s dedou sme to protahovali jak riakas, ale nepamatuju si jesi zespoda nahoru nebo obracene
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
7.7.08, 11:50 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
PetrVTR píše: Matthes píše: To ti nakukal kdo? Lanko vytahnes kdyz vyndas budiky v palubce ... Ovsem pokud je stary lanko zlomeny tak musis stejne pod auto nebo proc ho chces menit? Ano lanko vytahnu, ale jen pokud je zlomeny (Uz jsem ho vytahnul). Koupil jsem novy komplet a zjistil, ze z neho lanko nevytahnu, konec lanka ktery jde do prevodovky je zavalcovcan tak ze se muze otacet, ale z bowdenu se ven nehne ani jednim smerem. JJ ja to mam tiez takto . ked to chces vymenit , jedine cele na tej strane co ide do prevodovky je zalisovany ten bazmek zelezny takze sa to neda vytiahnut
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
7.7.08, 17:11 |
|
|
FerdikF
|
Taky jsem to dělal, začínal jsem od budíků. Jsou na to dobrý dva lidi, jeden v kabině a druhej pod autem.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
7.7.08, 17:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|