|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Tuzemák
|
Vymezení diferenciálu
Ahoj, koupil jsem si do svého kila pětikvalt ze škody 125 a byly u něj rozházený vymezovací ocelové podložky. Hrál sem si s tim celej víkend a nasucho (bez těsnění) to vymezil. Diferák šel krásně, nikde nedrhnul, minimální vůle, prostě paráda. Pak jsem tam dal poloosy, těsnění (lehounce potřené silikonem), utáh (stejně jako předtim) a diferák se ani nehne. Je to dobře nebo špatně? Myslel jsem si, že se ta vůle spíš ještě zvětší, když tam bude navíc to těsnění. Může to dělat to nasunutí kamenů a váha poloos a je to tak v pořádku? Dik.
|
11.3.08, 12:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Vymezení diferenciálu
Tuzemák píše: Ahoj, koupil jsem si do svého kila pětikvalt ze škody 125 a byly u něj rozházený vymezovací ocelové podložky. Hrál sem si s tim celej víkend a nasucho (bez těsnění) to vymezil. Diferák šel krásně, nikde nedrhnul, minimální vůle, prostě paráda. Pak jsem tam dal poloosy, těsnění (lehounce potřené silikonem), utáh (stejně jako předtim) a diferák se ani nehne. Je to dobře nebo špatně? Myslel jsem si, že se ta vůle spíš ještě zvětší, když tam bude navíc to těsnění. Může to dělat to nasunutí kamenů a váha poloos a je to tak v pořádku? Dik.
to je moc špatně ven a předělat, ty dekle z obou stran musíš mít utažené a musí být vůle na diferáku a raději větší jak menší, párkrát jsem to udělal víc na těsněj a moc nevydržel miloš
|
11.3.08, 16:01 |
|
|
Pech.
|
asi tak, volnější si bude trochu houkat, ale bude jezdit léta, když to dáš na těsno, odejde ti planetový kolo, nebo hruška... mezi zuby, by ti měl projít novinovej papír, když ho dáš do zuu a protočíš rukou...
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
8.4.08, 07:43 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Pech. píše: asi tak, volnější si bude trochu houkat, ale bude jezdit léta, když to dáš na těsno, odejde ti planetový kolo, nebo hruška... mezi zuby, by ti měl projít novinovej papír, když ho dáš do zuu a protočíš rukou...
No jo ale jak "utahnout" ta loziska aby se nehrala, to je vetsi problem
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
8.4.08, 15:49 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|