Znovu regulátor sklonu světel
| Autor |
Zpráva |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
taky je to v lidech co tam dělají já mám třeba pomocníka má zemědělku a praxi autorizovaném servisu škoda ten zas neodrbe nic, prostě jak vidí že to je špatně nedělá nové a udělá to pořádně nebo nijak taky občas vyvede psí kousky ale to tak v opraverenství je před pár lety jsem měl spolužáka automechanika 25 let praxe ve velkém servisu no s ničím si neporadil, samá reklamace, motex pásku na hadici ti stáhl před trubkou že to hned vyletělo jen jednu věc uměl dokonale chlastat miloš
|
| 24.10.07, 20:49 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jura
|
No to je furt to samý já tu v Brně byl už v několika servisech a spokojenost nic moc..Co si neuděláš sám to stojí za starou belu. Jen tady máme jeden servis Bosch a to je mazec...makaj tam opravdu profíci, ale ty pálky za to si ani nedovedete představit.... Jinak já ted technickou nechávám na jednom mechanikovi, kterej tam s autama jezdí furt a zná ty lidi. Ptal jsem se ho na ten hydroštel, kterej mi mimochodem taky nefachčí co s tím a on mi řekl, že jestli je auto v pořádku, tak tohle si obhájí. Kdybych tam šel na technickou já sám, tak mě zato samozřejmě vykopnou...
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
| 24.10.07, 20:49 |
|
 |
|
alda
|
Drak píše: Tak asi nevíš, o čem to dneska je, v dnešním prostředí nastrčených práskačů a provokatérů z na vlastní oči nebo podobných sraček ti nikdo STK obálkovou metodou neudělá ani kdybys byl jeho bratr, na to je ta práce fest dobře placená, aby o ni přišli a za druhé, nikdo není tak blbej, aby jel na STK s autem, co má v nepořádku brzdy, řízení, osvětlení nebo kastlu napadrť. To, že se technikům strká kilčo je jen drobná pozornost za to, že ti přivřou očka třeba nad nefunkčním hydroštelem na světla, nebo že ti zrovna ukáplo oleje při dolívání a motor vykazuje známky netěsnosti, zkus se zamyslet, co je lepší, 100 do kapsy, nebo 1000 za hydroštel, popř za přetěsnení motoru? To, že máš špatnou zkušenost se servisem bohužel není chyba moje, nebo servisu, ale tvoje, ty sis ho vybral a nikdo tě tam nenutil jet, stejně jako v každým jiným řemesle jsou dobrý a špatný podniky a jde jen o to si vybrat ten lepší, takový to házení do jednoho pytle se mi moc nelíbí, člověk tomu věnuje spoustu času a peněz na úkor svých soukromých aktivit, kolikrát tráví víkendy opravama linkových aut, aby ste se v pondělí po ránu mohli nacpat čerstvým jídlem a jako odezvy slyší jen samý negativa na práci servisů, kolikrát přemýšlím, že se na to vyseru a pudu jezdit někde tatrou pod bagrem a taky si zanadávám na ty neschopný servisáky... 
Já že nevím o čem že to dneska je? A že je moje chyba co se týče výběru autoservisu? Vážený `Draku`, pokud někdo odvádí lajdáckou práci, tak ať jde raděj dělat něco jiného na co by se svými schopnostmi stačil a nenasíral tak lidi !!!!!!!!!!!  Já nejsem povinen každou autoopravnu lustrovat, jestli jsou tam fachmani, kteří své práci rozumí, nebo debilové kteří tam dělají jenom proto, že na ně jiné zaměstnání nezbylo !!!! 
_________________ Škoda 120L, vrbová zelená, r.v. 12/87
centrál+alarm na dálk. ovládání
|
| 25.10.07, 07:31 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
alda píše: Já že nevím o čem že to dneska je? A že je moje chyba co se týče výběru autoservisu? Vážený `Draku`, pokud někdo odvádí lajdáckou práci, tak ať jde raděj dělat něco jiného na co by se svými schopnostmi stačil a nenasíral tak lidi !!!!!!!!!!!  Já nejsem povinen každou autoopravnu lustrovat, jestli jsou tam fachmani, kteří své práci rozumí, nebo debilové kteří tam dělají jenom proto, že na ně jiné zaměstnání nezbylo !!!! 
Nevim co si furt vseci porad stezujete... Je pravda ze satre auta uz moc lidi delat nechce, protoze tam vetsinou nic nejde povolit a pri nejakem pokusu udelas vic skody nez uzitku. A za druhe kdyz v servis zjisti ze mas treba spatne zadni brzdy (vydrene bubny, prosakujici prastaka, zamastene pakny...) Oprava by stala nekdy i vic nez cele druhe auto, tak to radsi nedelaji, protoze sou lidi co jim pak za to vynadaji, treba i nezaplati a auto jim tam v extremu treba nechaji ze uz ho nechcou a prachy ti nedaji.. A co pak - mas koupeny material za x tisic a muzes to vyhodit. A protoze takovych lidi pribyva a tech co by si to nechali opravit je malo tak se nedivte ze to radsi necahji byt, a daji technikovi na stsk pozornost do kapsy aby primhouril obe oci.
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 25.10.07, 11:32 |
|
 |
|
Drak
|
Vážený `aldo`, asi opravdu nevíš o čem to je, protože kdyby sis přečetl příspěvek pořádně, zjistil bys, že tato věta se váže k provádění STK přes servis a není určena přímo tobě.
Co se týče výběru servisu, tak máš asi zvrácenou představu o funkčnosti ekonomiky a měl bys omezit sledování filmové produkce pocházející z USA, má na tebe patrně neblahý vliv. Povinností to samozřejmě není, ale pak se nediv nad výsledky opravy v neprověřeným nebo neznámým servise. Když si cokoli kupuješ, tak si to taky nejdřív prověříš, osaháš, vyzkoušíš, než to koupíš, když si koupíš zmetek, na kterej ses pořádně nepodíval, pak si zas můžeš nadávat jen sobě.
To, že v servisech dělají povětšinou pitomci zase nezávisí na mě, ale na nastupující generaci mládeže, která je zhnilá vzít jakejkoli vercajk kromě klávesnice a myši do ruk a jít si s ním vydělávat na živobytí, radši většina pohodlně vegetuje na pracáku a fláká se po hospodách a nám pak nezbývá nic, než brát z toho, co na trhu práce zbylo a to jest alkoholici ve věku 45-55 let a mladí vohnouti, kteří jsou blbí jak houpací kůň a je jim zatěžko to, že si u práce umažou pracky a rozcuchají nagelovanýho kohouta obarvenýho načerveno.
Proto se nediv, že sem nasranej, když někdo, kdo mě ani nezná a vživotě neviděl moji práci mě háže do jednoho pytle s blbcema, co víc zkurví, než opraví.
Jestli si pořád ještě nerozumíme, tak tě s radostí přijmu, jak brigádně, tak nastálo a můžeš si vyzkoušet, o čem to je, dostaneš 85,- čistýho na hodinu, frajerský montérky zdarma, sadu vercajku, firemní výhody a spoustu dalších vymožeností, práce mám na 14 dní dopředu, pořád jezdí noví zákazníci, mám zaskládanej nejen svůj dvůr, ale i souseda a po měsíci práce si zas můžeme povykládat, o čem to je.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 25.10.07, 20:09 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
Drak píše: Vážený `aldo`, asi opravdu nevíš o čem to je, protože kdyby sis přečetl příspěvek pořádně, zjistil bys, že tato věta se váže k provádění STK přes servis a není určena přímo tobě. Co se týče výběru servisu, tak máš asi zvrácenou představu o funkčnosti ekonomiky a měl bys omezit sledování filmové produkce pocházející z USA, má na tebe patrně neblahý vliv. Povinností to samozřejmě není, ale pak se nediv nad výsledky opravy v neprověřeným nebo neznámým servise. Když si cokoli kupuješ, tak si to taky nejdřív prověříš, osaháš, vyzkoušíš, než to koupíš, když si koupíš zmetek, na kterej ses pořádně nepodíval, pak si zas můžeš nadávat jen sobě. To, že v servisech dělají povětšinou pitomci zase nezávisí na mě, ale na nastupující generaci mládeže, která je zhnilá vzít jakejkoli vercajk kromě klávesnice a myši do ruk a jít si s ním vydělávat na živobytí, radši většina pohodlně vegetuje na pracáku a fláká se po hospodách a nám pak nezbývá nic, než brát z toho, co na trhu práce zbylo a to jest alkoholici ve věku 45-55 let a mladí vohnouti, kteří jsou blbí jak houpací kůň a je jim zatěžko to, že si u práce umažou pracky a rozcuchají nagelovanýho kohouta obarvenýho načerveno. Proto se nediv, že sem nasranej, když někdo, kdo mě ani nezná a vživotě neviděl moji práci mě háže do jednoho pytle s blbcema, co víc zkurví, než opraví. Jestli si pořád ještě nerozumíme, tak tě s radostí přijmu, jak brigádně, tak nastálo a můžeš si vyzkoušet, o čem to je, dostaneš 85,- čistýho na hodinu, frajerský montérky zdarma, sadu vercajku, firemní výhody a spoustu dalších vymožeností, práce mám na 14 dní dopředu, pořád jezdí noví zákazníci, mám zaskládanej nejen svůj dvůr, ale i souseda a po měsíci práce si zas můžeme povykládat, o čem to je.
plne s tebou súhlasím....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 25.10.07, 20:55 |
|
 |
|
alda
|
Drak píše: Vážený `aldo`, asi opravdu nevíš o čem to je, protože kdyby sis přečetl příspěvek pořádně, zjistil bys, že tato věta se váže k provádění STK přes servis a není určena přímo tobě. Co se týče výběru servisu, tak máš asi zvrácenou představu o funkčnosti ekonomiky a měl bys omezit sledování filmové produkce pocházející z USA, má na tebe patrně neblahý vliv. Povinností to samozřejmě není, ale pak se nediv nad výsledky opravy v neprověřeným nebo neznámým servise. Když si cokoli kupuješ, tak si to taky nejdřív prověříš, osaháš, vyzkoušíš, než to koupíš, když si koupíš zmetek, na kterej ses pořádně nepodíval, pak si zas můžeš nadávat jen sobě. To, že v servisech dělají povětšinou pitomci zase nezávisí na mě, ale na nastupující generaci mládeže, která je zhnilá vzít jakejkoli vercajk kromě klávesnice a myši do ruk a jít si s ním vydělávat na živobytí, radši většina pohodlně vegetuje na pracáku a fláká se po hospodách a nám pak nezbývá nic, než brát z toho, co na trhu práce zbylo a to jest alkoholici ve věku 45-55 let a mladí vohnouti, kteří jsou blbí jak houpací kůň a je jim zatěžko to, že si u práce umažou pracky a rozcuchají nagelovanýho kohouta obarvenýho načerveno. Proto se nediv, že sem nasranej, když někdo, kdo mě ani nezná a vživotě neviděl moji práci mě háže do jednoho pytle s blbcema, co víc zkurví, než opraví. Jestli si pořád ještě nerozumíme, tak tě s radostí přijmu, jak brigádně, tak nastálo a můžeš si vyzkoušet, o čem to je, dostaneš 85,- čistýho na hodinu, frajerský montérky zdarma, sadu vercajku, firemní výhody a spoustu dalších vymožeností, práce mám na 14 dní dopředu, pořád jezdí noví zákazníci, mám zaskládanej nejen svůj dvůr, ale i souseda a po měsíci práce si zas můžeme povykládat, o čem to je.
Vážený `Draku`, já v žádném případě nehážu `někoho` do jednoho pytle !!! Se současnou nastupující generací s tebou bohužel musím souhlasit, i s tím, že zboží které hodlám zakoupit si nejprve ověřím. Tady ale trochu mícháš `jabka s hruškama`. Pak mi laskavě poraď, jak a podle čeho si mám vybrat servis? Zatím mě totiž nikde neudělali nic pořádně. Já nevlastním stodolu ani garáž, takže větší opravy musím bohužel svěřit opravnám. Třeba převodovku v obýváku kuchat nehodlám. Je pravda, že na tak starým autě každej druhej šroub spíš urveš než povolíš a že to už dneska moc opraven nechce dělat, ale je mě milejší když mi na rovinu řeknou, že do toho nepůjdou, než když se tváří jako mistři světa a pak mi vrátí auto blbě opravený a ještě s promáčknutou kastlí a ještě se diví co se mě jako na tom nelíbí, to se pak nemůže nikdo divit, že jsem pak nasranej.
|
| 26.10.07, 07:16 |
|
 |
|
Drak
|
Ty tvoje jabka s hruškama se ve skutečnosti docela dobře míchají, přímo servis je tím pravým příkladem, kde si jabka (zboží - náhradní díly) kupuješ společně s hruškama (služba - oprava auta) a společně se tomu říká řemeslnická živnost, takže míchání je na místě.
Výběr servisu je zcela jednoduchej, oni do nich jezdí lidi a stačí se poptat, jak jsou nebo byli spokojeni s tím daným servisem a reference je na světě, pokud osobně neznáš nikoho, tak existuje věc jako internet, kde jsou různá fóra, třeba jako toto a tam se už najde celá řádka lidí, co má se servisy zkušenost a dá se dopídit toho podniku, kde jsou nejspokojenější.
Takhle funguje trh, trím, že budete nadávat na servisy, kde vám něco zkazili, ale budete tam jezdit dál, popř. nikoho nevarujete, ať tam nejezdí, že to sou volové je jen podporujete, protože mají stálý přísun zákazníků, tím, že tam jezdit nebudete a všem okolo řeknete, ať tam nejezdí jim logicky ubudou zákazníci a můžou jít třeba píct rohlíky, tam se toho dá zkazit málo.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 26.10.07, 07:27 |
|
 |
|
alda
|
Drak píše: Ty tvoje jabka s hruškama se ve skutečnosti docela dobře míchají, přímo servis je tím pravým příkladem, kde si jabka (zboží - náhradní díly) kupuješ společně s hruškama (služba - oprava auta) a společně se tomu říká řemeslnická živnost, takže míchání je na místě. Výběr servisu je zcela jednoduchej, oni do nich jezdí lidi a stačí se poptat, jak jsou nebo byli spokojeni s tím daným servisem a reference je na světě, pokud osobně neznáš nikoho, tak existuje věc jako internet, kde jsou různá fóra, třeba jako toto a tam se už najde celá řádka lidí, co má se servisy zkušenost a dá se dopídit toho podniku, kde jsou nejspokojenější. Takhle funguje trh, trím, že budete nadávat na servisy, kde vám něco zkazili, ale budete tam jezdit dál, popř. nikoho nevarujete, ať tam nejezdí, že to sou volové je jen podporujete, protože mají stálý přísun zákazníků, tím, že tam jezdit nebudete a všem okolo řeknete, ať tam nejezdí jim logicky ubudou zákazníci a můžou jít třeba píct rohlíky, tam se toho dá zkazit málo.
Já se samozřejmě napřed informoval u lidí, kteří v určitém servisu už byli a nechal si `poradit`. Jenže moje zkušenost pak byla bohužel jiná. Stejně to fungovalo i obráceně - měl jsem opraváře, se kterým jsem byl maximálně spokojený, protože mě pomohl z bryndy třeba i v neděli večer, jenže když jsem ho někomu doporučil, tak mi pak dotyčný přišel vynadat co že jsem mu to poradil za fušera. Takže potom `babo raď``. Musíš uznat, že pak mi nezbývá nic jiného, než zkrátka zkoušet. Jak třeba mám vědět, že v určitém autoservisu pracují ženy jako automechaničky, které mají problém správně namontovat gumovou manžetu? To se potom člověk `diví i ušima`. Na druhou stranu musím říci, že lidí kteří zvládají svoje řemeslo si hluboce vážím. Patřil mezi ně třeba můj výše zmíněný automechanik, který se mi bohužel ztratil neznámo kam.
|
| 26.10.07, 09:27 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |