|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
přídavná světla Roomster
nezkoušel jste někdo montovat přídavné dálky na Roomstera, jsou tam projektorová světla a já jsem zvyklý v za tmy vidět. Hledal jsem po forech, fotky.. Podle mě by to mělo být jako fab 2 a taky nic
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
2.1.23, 08:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: přídavná světla Roomster
hella kdysi delala pridavne dalkove do masky na facelift felicii - snazil sem se to najit i na jine modely ale asi to v tom roce 2004 bylo slapnuti vedle a uz zadny jiny model neudelali
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
2.1.23, 10:32 |
|
|
gokralik
|
Projektorová světla (čočky) se starají jen o potkávací složku ne? Zkus do dálek koupit lepší žárovky (já pořídil tyto a nemůžu si stěžovat).
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
2.1.23, 11:00 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
kdyby se byly bývaly staraly jen o tlumené, koupím si silnější žárovku do dálkových, nejsem tu první den . čočka řeší tlumenou i dálkovou a posouvá clonku. Jenže jak jsem na fórech vypozoroval, tento typ světlometu není úplně terno.. a svítivější žárovka je na úkor životnosti a výkonnější žárovka neodvede teplo.. no a LEDky zatím ještě nejsou dost na úrovni..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
2.1.23, 13:21 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
21lucas píše: hella kdysi delala pridavne dalkove do masky na facelift felicii koukal jsem taky a Feldou to skončilo, hledal jsem i na Fabii 2 a taky nic ani gugl obrazky mi neukazali rumstra se svetelnou rampou
|
2.1.23, 13:23 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
a co proste tu masku hodit do tuniingu a svetla tam naferovku namontovat maska je na narazniku takze se nehejbe
roomster ma uz cocky s clonkou ?? nejsou to uz xenony ?? obyc cockove svetla meli dalkove zvlast (pokud teda nedelali nejaky velky facelift)
EDIT: ted kopukam ze obyc svetla byly H4 pak s cockou byly H7 + H7 a pak je asi facelift s cockou kde nepisou typ svetla
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
2.1.23, 13:25 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
je to jen čočka s jednou H7 kou. Ve světle je pak dál jen parkovačka. Varianta s vykuchánim mřížky a osazenim přídavných bude asi jediná možná..
|
2.1.23, 13:35 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Kachnis píše: no a LEDky zatím ještě nejsou dost na úrovni.. osram už jsou, dokonce mají i homologaci
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
2.1.23, 13:56 |
|
|
gokralik
|
No jo, máš recht, fakt tam byla i čočka s clonkou pro dálkové.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
2.1.23, 13:57 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
@gokralik tak si to shrnem ze si Kachnis koupil tu nejvetsi sr*cku co v roomstru delali myslym ze jakekoliv jine svetlo by svitilo lepe nez to co ma ted me napadlo jestli by nebylo lepsi ty svetal vymenit za obyc H4 ktera ma jiste mnohem lepsi svetelne vlastnosti
|
2.1.23, 14:42 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
zkoušel jsem rumstrforum, protože to první mě napadlo.. mam 2006, takže je volba jedině na ty H4 a dočetl jsem se, že elektroinstalace je tak specifická, že to nelze. Osobně jsem teda přesvědčenej, že by to šlo, zas taková věda to být nemůže, nic co by nevyřešily max 2 relátka a pár nových drátů, ale zase je to služební, takže max ty ty přídávné dálkáče, nemůžu to zas rozjebat zevnitř . Přijde mi to teda škoda, myslel jsem že hůř než feldy 94-97 nic nesvítí a přece o 10 let později vyvinou tohle.. Sadra: na tu Osramku jsem koukal i o ní četl, ale ještě mi od Osramu nic nevydrželo svítit déle jak rok a půl, navíc zase 6000K. Mi přijde, že nikdo z výrobců asi neviděl mlhu nebo mokrou silnici Až to budou dělat v 2500K, koupim ....
|
2.1.23, 15:36 |
|
|
CROWACK
|
Nech to zrenovovat, bude vypaleny zrcadlo i zmatnela cocka. Kdybys chtel overkill, da se i ten projektor vymenit za LED projektor... http://rslcz.cz/Kamoš... dřív dělal přímo v Helle...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
2.1.23, 19:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|