Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 02:40

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 tón světel 
Autor Zpráva

Příspěvek tón světel
mám skoda octavia 1.8 20V turbo .... a mam takovy mensi problemek.... kdyzt otevru dvere a mam rozsvicena svetla, tak se nehlasi ton, ktery by mel upozornovat na to, ze mam rozsvicena svetla.... samozrejme to vse myslim v pripade, kdyz nemam klicek v zapalovani ...

19.7.07, 21:55
Příspěvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: tón světel
PT píše:
mám skoda octavia 1.8 20V turbo .... a mam takovy mensi problemek.... kdyzt otevru dvere a mam rozsvicena svetla, tak se nehlasi ton, ktery by mel upozornovat na to, ze mam rozsvicena svetla.... samozrejme to vse myslim v pripade, kdyz nemam klicek v zapalovani ...

chtěl jsem se přes den podívat, ale nějak jsem to nezvládl a není to náhodou ten bzučák v přístrojovce? jestli jo tak novou přístrojovku za 7000 kč miloš

31.7.07, 21:33
Hliník navždy.

slovacek.milos píše:
a není to náhodou ten bzučák v přístrojovce? jestli jo tak novou přístrojovku za 7000 kč miloš

Ze tys byl na skoleni v autorizovanym servisu :D

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

31.7.07, 21:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Matthes píše:
slovacek.milos píše:
a není to náhodou ten bzučák v přístrojovce? jestli jo tak novou přístrojovku za 7000 kč miloš

mě školí praxe, nedávno co nešly tyto stránky tak jsem brousil na podobných o oktávkách a tam to řešili a tak se mi to jen tak zdá že by to bylo ono, že to jde kochnout a přeletovat, ale sám nevím je toho tolik že jsem z toho místy pako miloš

3.8.07, 18:36
Hliník navždy.

slovacek.milos píše:
Matthes píše:
slovacek.milos píše:

mě školí praxe, nedávno co nešly tyto stránky tak jsem brousil na podobných o oktávkách a tam to řešili a tak se mi to jen tak zdá že by to bylo ono, že to jde kochnout a přeletovat, ale sám nevím je toho tolik že jsem z toho místy pako miloš

No ja reagoval prave na tu vymenu za 7 papouchu ... tak to delaj v autorizovanym servisu :) Jinak prepajet za jiny, cena asi 30Kc a trocha prace no :) (nevim jesi je to tim ...)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

3.8.07, 18:42
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
No popravde taky bych to radsi nejak prepajel pripadne nejak jinak upevnil, doladil a vubec by mi nevadilo ze si stim bude hrat treba 2 dny nez abych daval novou pristrojovku za 7000 kc. Ale taky to muze byt uplne neco jineho nez tahle zavada

4.8.07, 08:40
Mistr mechanik

Příspěvek 
DRYVER píše:
No popravde taky bych to radsi nejak prepajel pripadne nejak jinak upevnil, doladil a vubec by mi nevadilo ze si stim bude hrat treba 2 dny nez abych daval novou pristrojovku za 7000 kc. Ale taky to muze byt uplne neco jineho nez tahle zavada

si kup ten bzučák v obchodě a namotruj na světla a do dveří, než vytáhneš přístrojovku a pak se v tom hrabat, to bych řešil třeba tímto způsobem, a origo bzučák koupíš na feldu co je v pojistkové desce, tem tam jde dobře, říkal mi to jeden elektrikář že to tam tak dělal, jestli si teda dobře pamatuji ten bzečák vzadu nepřehlédneš, je kulatý s otvory jak kvítko miloš

5.8.07, 14:38
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ]