|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
PT
|
 tón světel
mám skoda octavia 1.8 20V turbo .... a mam takovy mensi problemek.... kdyzt otevru dvere a mam rozsvicena svetla, tak se nehlasi ton, ktery by mel upozornovat na to, ze mam rozsvicena svetla.... samozrejme to vse myslim v pripade, kdyz nemam klicek v zapalovani ...
|
| 19.7.07, 21:55 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 Re: tón světel
PT píše: mám skoda octavia 1.8 20V turbo .... a mam takovy mensi problemek.... kdyzt otevru dvere a mam rozsvicena svetla, tak se nehlasi ton, ktery by mel upozornovat na to, ze mam rozsvicena svetla.... samozrejme to vse myslim v pripade, kdyz nemam klicek v zapalovani ...
chtěl jsem se přes den podívat, ale nějak jsem to nezvládl a není to náhodou ten bzučák v přístrojovce? jestli jo tak novou přístrojovku za 7000 kč miloš
|
| 31.7.07, 21:33 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
slovacek.milos píše: a není to náhodou ten bzučák v přístrojovce? jestli jo tak novou přístrojovku za 7000 kč miloš
Ze tys byl na skoleni v autorizovanym servisu 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 31.7.07, 21:46 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Matthes píše: slovacek.milos píše: a není to náhodou ten bzučák v přístrojovce? jestli jo tak novou přístrojovku za 7000 kč miloš Ze tys byl na skoleni v autorizovanym servisu 
mě školí praxe, nedávno co nešly tyto stránky tak jsem brousil na podobných o oktávkách a tam to řešili a tak se mi to jen tak zdá že by to bylo ono, že to jde kochnout a přeletovat, ale sám nevím je toho tolik že jsem z toho místy pako miloš
|
| 3.8.07, 18:36 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
slovacek.milos píše: Matthes píše: slovacek.milos píše: a není to náhodou ten bzučák v přístrojovce? jestli jo tak novou přístrojovku za 7000 kč miloš Ze tys byl na skoleni v autorizovanym servisu  mě školí praxe, nedávno co nešly tyto stránky tak jsem brousil na podobných o oktávkách a tam to řešili a tak se mi to jen tak zdá že by to bylo ono, že to jde kochnout a přeletovat, ale sám nevím je toho tolik že jsem z toho místy pako miloš
No ja reagoval prave na tu vymenu za 7 papouchu ... tak to delaj v autorizovanym servisu  Jinak prepajet za jiny, cena asi 30Kc a trocha prace no  (nevim jesi je to tim ...)
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 3.8.07, 18:42 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
No popravde taky bych to radsi nejak prepajel pripadne nejak jinak upevnil, doladil a vubec by mi nevadilo ze si stim bude hrat treba 2 dny nez abych daval novou pristrojovku za 7000 kc. Ale taky to muze byt uplne neco jineho nez tahle zavada
|
| 4.8.07, 08:40 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
DRYVER píše: No popravde taky bych to radsi nejak prepajel pripadne nejak jinak upevnil, doladil a vubec by mi nevadilo ze si stim bude hrat treba 2 dny nez abych daval novou pristrojovku za 7000 kc. Ale taky to muze byt uplne neco jineho nez tahle zavada
si kup ten bzučák v obchodě a namotruj na světla a do dveří, než vytáhneš přístrojovku a pak se v tom hrabat, to bych řešil třeba tímto způsobem, a origo bzučák koupíš na feldu co je v pojistkové desce, tem tam jde dobře, říkal mi to jeden elektrikář že to tam tak dělal, jestli si teda dobře pamatuji ten bzečák vzadu nepřehlédneš, je kulatý s otvory jak kvítko miloš
|
| 5.8.07, 14:38 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |