|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Šemik
|
Vít píše: počítám dobře, že je to na 2,55 sekund ? Jo, pod 3s přičemž něco rozumného by z toho teklo jen v naprostém začátku DRYVER píše: Ty Šemíku dnes sem byl v mototechne a nahodou sem se dival po baterkach no a ty ceny jako uz nejsou jak byvaly. Docela sem cumel na ty ceny jak poskocili
Jj, taky jsem celkem koukal - ale i kdyby si měl Deekay pár stovek připlatit, furt by podle mě udělal lépe než s tímhle "hyper super" agregátem.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
19.2.08, 22:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
tak najlepsi by bol predsalen ten udrziavac
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
19.2.08, 22:50 |
|
|
Dr Meduza
|
dela se i solarni udrzovac baterky do auta, kdyz auto stoji nekde venku dyl, tak to muze asi taky docela pomoct
_________________ Rezorit 136L LPG rv 90 vymena za Hnujdai Coupe 2.0 LPG
|
19.2.08, 23:20 |
|
|
patrik-hp
|
Re: Jump starter
deekay píše: nemate nahodou niekto? kde sa to da kupit? po nasom sa to asi vola inac ide o to ze je to akasi mala baterka s ktorou nastartuje auto s vybitou baterkou
V OBI nebo Hornbachu ale taky asi v Baumaxu atd....startovací zdroj mají už skoro všude.
|
19.2.08, 23:48 |
|
|
Radic
|
deekay píše: nemate nahodou niekto? kde sa to da kupit? po nasom sa to asi vola inac ide o to ze je to akasi mala baterka s ktorou nastartuje auto s vybitou baterkou
Tak tuhle kokotinu mám jestli si chceš ověřit jak to natočí auto s vymlácenou baterkou tak až přijedeš tak to můžu názorně předvést (pak tě teda roztlačíme nebo nakopnem přes káble) Ale jako kompresor se to dá použít obstojně...sice je to verze pro kuřáky (trvá tak 5 minut než to dofučí částečně prázdné kolo) a zdroj světla vynikající...nezmar...na rybách to ocením vždycky jinak si s tím v přírodě nabiju mobil a tak...je tam zásuvka bylo to v příslušenství rapida při dědění takže asi tolik k tomuto "výdobytku" moderní doby
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
20.2.08, 08:44 |
|
|
cyz
|
Přesně tak - to se párkrát převalí a hotovo, viděl jsem to mockrát v bazarech když jsem kupoval Formana (většinou tam stály s vybitýma baterkama už nějaký ten pátek) no a nikdy to nechytlo. Tohle je tak na podpoření slabé baterky která s tím už neotočí. Jinak - 400A při 14Ah.....proč ne? To je ještě v pohodě, co takhle 25Ah/800A?
|
20.2.08, 12:03 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
takovou blbinu to 24V 2W funguje perfektne ja mam jeste pidizdroj udelanej z trafa 16V 0,7 bud na regulovatelnej stabik 12-17 V anebo jako zdroj proudu 300/650 mA, taky to staci vyslo me to na 80 Kc, funguje 5 let a jeste sem na to neudelal horni kryt
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
21.2.08, 08:27 |
|
|
barton
|
nebo taky jsou udržovací nabíječky www.optimate.cz
vídám to v praxi,doporučuju
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
23.2.08, 12:59 |
|