|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
barton
|
Výfuk u fáva
Borci,proč je u nejstarších favoritů ten pružinovej spoj u prvního dílu? Mě totiž upad a novej mi ty péra neudržej,když se rozjíždím,tak mi podfoukne a jak jedu,tak se to sevře.Péra jsem podkládal až byly skoro zmáčknutý a prt.Tak tam chci dát normál šrouby,ale jen se tak ptám,proč to takhle soudruzi udělali,když fáva s katalizátorem to maj už na pevno všude
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
24.2.08, 15:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
DRYVER
|
Re: Výfuk u fáva
barton píše: Borci,proč je u nejstarších favoritů ten pružinovej spoj u prvního dílu? Mě totiž upad a novej mi ty péra neudržej,když se rozjíždím,tak mi podfoukne a jak jedu,tak se to sevře.Péra jsem podkládal až byly skoro zmáčknutý a prt.Tak tam chci dát normál šrouby,ale jen se tak ptám,proč to takhle soudruzi udělali,když fáva s katalizátorem to maj už na pevno všude
Pletes se - ten pruzny spoj ma kazde favo - jen to s tim katalyzatorem to ma v jinych mistech, ale taky tam ma ten pruzny spoj a drzi to pouze 2 srouby s pruzinkama
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
24.2.08, 15:13 |
|
|
barton
|
nj,to je jedno,tak co s tim teda?Prostě mi to neudržej.Nemoh by to dělat ten těsnící kroužek co je na výfuku?Mám tam takovou slisovanou náhražku-jakoby drátěnku,ale před tim tam byl ten origoš a fungovalo to
|
24.2.08, 18:18 |
|
|
Dusche
|
Me pomohlo nove tesneni, okartacovani protikusu aby si to pekne sedlo, pripadne to stahni normalnima sroubama at si to sedne a vytvarujese to a tak tam zas nandej ty s tema pruzinkama.
|
24.2.08, 18:28 |
|
|
DRYVER
|
V tom priade si kup to nove kuzelove tesneni - stoji cca do 100 Kc a kup si i nove ty srouby s pruzinkama. A jak uz psal Dusche tak ten protikus poradne vycisti smirkem nebo necim takovym. Pak by to melo bezproblemu tesnit
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
24.2.08, 19:05 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
já tám ještě dávám všude grafitku vazelínu
|
24.2.08, 21:47 |
|
|
barton
|
já to taky namatlal,šrouby měly s pérama rok-to jsem měnil střední díl.Tak já to stáhnu dám tam ten původní pérošroub a snad bude
|
25.2.08, 16:42 |
|
|
Kristensen
|
Já dávám jedině to drátěný ta azbestovka mě to nikdy nechtěla držet a ještě taky to může být známka špatnýho silentbloku na motoru
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
25.2.08, 18:22 |
|
|
barton
|
Kristensen píše: Já dávám jedině to drátěný ta azbestovka mě to nikdy nechtěla držet a ještě taky to může být známka špatnýho silentbloku na motoru
nestraš
a kterýho konkrétně?
|
26.2.08, 15:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|