Autor |
Zpráva |
vopaje
|
Vesta
Náhodou jsem našel toto,co vy na to -
Eva Horká, 17. srpen 2006, 8:22
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda výstražná vesta patří do povinné výbavy vozidla?
Známý ji neměl ve vozidle a dostal pokutu 2000,-Kč + 4body.
Děkuji za odpověď
Odpověděl:
, 22. srpen 2006, 21:19
Nepatří. Povinnost mít výstražnou vestu se hlavně týká zaměstnavatele - vlastníka vozidla, nikoli řidiče.
Je to ze stránek-http://www.autoweb.cz/pravni-poradna/
čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
25.8.06, 21:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dusche
|
Vesta neni povinna vybava vozidla. Profesionalni ridic (autobus, nakladak, taxi) ma povinnost ji pouzit vzdy kdyz odstranuje na vozidle zavadu primo na silnici. U nas ve firme vesty nemame a mame policistovi ric ze, ze o pripadne zavady na vozidle se postara asistencni sluzba a ze ridic nesmi cokoliv na aute opravovat.
|
25.8.06, 23:02 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
neni povinná ale když jí budete mít nic nezkazíte
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.8.06, 08:49 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
me prisla postou od pojistovny zadara...
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
27.8.06, 19:14 |
|
|
Jarda S.
|
Lukas píše: me prisla postou od pojistovny zadara...
to mě taky ale dá se v pohodě koupit ve "vše za 40"
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.8.06, 19:43 |
|
|
Šemik
|
Sadra17 píše: Lukas píše: me prisla postou od pojistovny zadara... to mě taky ale dá se v pohodě koupit ve "vše za 40"
Vy jste v těch JČ nějaký drahý, u nás v Plzni je maj ve "vše za 39"
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
28.8.06, 06:53 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
me ji taky poslali z pojistovnya hned potom prostitutky zavedli poplatek za pokladnu.. to je hodna ta nejlepsi pojistovna
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
28.8.06, 10:11 |
|
|
Šemik
|
kachnis píše: me ji taky poslali z pojistovnya hned potom *cenzurováno* zavedli poplatek za pokladnu.. to je hodna ta nejlepsi pojistovna
Rapida máme pojištěného u Kooperativy a neposlali vůbec nic , ale na druhou stranu zaplaťpánbůh taky nic nechtěli
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
28.8.06, 10:19 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
kachnis píše: me ji taky poslali z pojistovnya hned potom *cenzurováno* zavedli poplatek za pokladnu.. to je hodna ta nejlepsi pojistovna
oni neco zdrazovali? ani nevim. tak to jsou fakt s***e. nejdriv nam neco jako daji a pak si to nechaji zaplatit. Ale cemu se divim, uz vam nekdy nekdo dal neco zadara?
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
28.8.06, 14:44 |
|
|
Jarda S.
|
Lukas píše: kachnis píše: me ji taky poslali z pojistovnya hned potom *cenzurováno* zavedli poplatek za pokladnu.. to je hodna ta nejlepsi pojistovna oni neco zdrazovali? ani nevim. tak to jsou fakt s***e. nejdriv nam neco jako daji a pak si to nechaji zaplatit. Ale cemu se divim, uz vam nekdy nekdo dal neco zadara?
dyť je to všechno nade in China a má to hodnotu dvacky
|
28.8.06, 18:43 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Sadra17 píše: Lukas píše: kachnis píše: me ji taky poslali z pojistovnya hned potom *cenzurováno* zavedli poplatek za pokladnu.. to je hodna ta nejlepsi pojistovna oni neco zdrazovali? ani nevim. tak to jsou fakt s***e. nejdriv nam neco jako daji a pak si to nechaji zaplatit. Ale cemu se divim, uz vam nekdy nekdo dal neco zadara? dyť je to všechno nade in China a má to hodnotu dvacky
Tak mne napada, ma to hodnotu dvacky pri nakupu a casto i hodnotu zivota pri pouziti a my to nemame?
Ale jinak my treba tady na firme mame nektery auta pro osobni pouziti napsany na firmu a v takovych to taky prej musi bejt. A ted je otazka, jestli ten clovek byl podnikatel a auto mel napsany na firmu, tak za to klidne pokutu dostat moh vlastne opravnene.
Ale pokud to bylo neopravnene, muze samozrejme zadat o vymazani a vraceni penez. Vyhoda bodovyho systemu je prave jasne specifikovana moznost odvolani.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
29.8.06, 06:46 |
|
|
M3Power
|
Po mě chtěli policajti když jsem jel ve firemním Roveru 75 sadu žárovek. Tak jsem jim otevřel motor a kufr ať mi teda jako ukážou, jak by ty žárovky měnili ! Na tomhle autě to udělají opravdu jen v servisu. Nakonec chlapci uznali, že by mi byly asi dost na prd a pustili mě
Vestu ale mám a ve firemním autě být musí (ikdyž je to Škoda 120)
|
1.9.06, 12:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|