Stahovani oken az dolu - Favorit
Autor |
Zpráva |
deekay
Voditelj brodice
|
DRYVER píše: Dr Meduza píše: tak aby sme se vratily k tematu je vyhdonejsi si koupit cely dvere s s tim ze se na ne bude davat tapac z feldy, nebo rozdelavat ty stary a prehazovat tam ten vnitrek ? Zalezi co te vyjde levneji. Pokud budes svoje stavajici dvere lakovat a druhe z novejejsiho modelu mas za par korun, tak proc ne, ale usadit je a vymezit spary je bejkarna a musis sundat predni blatnik. Ja bych volil variantu nechat si svoje dvere (pokud nejsou shnily) a prehazet to do nich co potrebujes.
no lenze ono to ani zdaleka nie je PREHADZAT... treba vsetko navrtat, poupravovat, povymyslat a aj tak to nebude sediet, pokud ovsem nemas 92ku alebo proste dvere kde su prpravene diery ale stary tapec.
myslim ze dat dole blatnik je ovela prijemnejsie ako si na milimeter presne vyrabat 40 dier, rezat klucky a pod...
keby bolo na mne, kupim cele dvere z noveho fava a nastriekam
ako clovek co si vybral moznost prerabania povodnych ti poviem: ak zozenes lacno cele dvere aj s tapecom, centralom atd. neni o com
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
24.4.08, 21:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
DRYVER
|
No je fakt ze ja kdyz jsem si predelaval stary tapec (hnedy) na novy (cerny), tak sem jen ty "plovouci matky" nebo jak se tomu nadava prehazel do jinych der a vse mi pasovalo, takze sem mel nejspis vse nachystane. Jak to je u tech prvnich modelu netusim
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
24.4.08, 21:22 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
DRYVER píše: No je fakt ze ja kdyz jsem si predelaval stary tapec (hnedy) na novy (cerny), tak sem jen ty "plovouci matky" nebo jak se tomu nadava prehazel do jinych der a vse mi pasovalo, takze sem mel nejspis vse nachystane. Jak to je u tech prvnich modelu netusim
jak? nic nepasuje ani spustac na okno, to ze tam nie je ciera je ok ale ze plech ma iny tvar to je uz blbsie
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
24.4.08, 21:32 |
|
|
Dr Meduza
|
Tak plan je takovej ze se bude davat cele interier z feldy, ten tu mam pripravenej
Predni dvere moc shnily nemam, akorat trozku ruzky, jedny zadni mam promackly a nak to nejde vyklepat
Striknout dvere neni problem, soucasny by se stejne musely este brousit, puvodni barva trochu spatne chytla
_________________ Rezorit 136L LPG rv 90 vymena za Hnujdai Coupe 2.0 LPG
|
24.4.08, 22:26 |
|
|
kwiko
|
Dr Meduza píše: Tak plan je takovej ze se bude davat cele interier z feldy, ten tu mam pripravenej Predni dvere moc shnily nemam, akorat trozku ruzky, jedny zadni mam promackly a nak to nejde vyklepat Striknout dvere neni problem, soucasny by se stejne musely este brousit, puvodni barva trochu spatne chytla
1,
Nebude lacnejsie kupit novsi favorit? (ma viac ako 100 zlepseni):lol:
2,
Kazdopadne si si vedomy toho, ze sa chystas spravit tazkeho mutanta!? Dufam ze si zohnal feliciu s L&K interierom. (uznam aj Glx po '98 )
3,
Vela ludi co sa do toho dali, to nakoniec nedokoncili, alebo pouzili samorezky kde sa dalo. Teda popravde som este nevidel auto kde by to bolo dotiahnute dokonca (ale svita na lepsie casy )
4,
Najprv si pories hrdzu na dverach, (Vymeranie umiestnenia calunenia mi trvalo 8 hodin aj s demontazou starych mechanizmov /mam ale Dec '92 /. Ale dalsich 30+ vyvarovanie dveri, tmelenie, laminovanie brusenie a ine -enie s cielom odstranenie korozie a prevencia proti korozii ) Tieto dve cinnosti som si vsimol su tak-trocha nezavysle od seba.
5,
Ked ta toto este neodradilo buduci vikend ti pohladam nejake fotky, poznamky co som si robil a mozem ti to poslat mailom.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
24.4.08, 23:51 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
|
24.4.08, 23:53 |
|
|
Dr Meduza
|
ja uz mam vsechno nachystany na predelani, akorat nad tema dverma premejslim prave, co s nima nejlip
|
25.4.08, 10:56 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Dr Meduza píše: ja uz mam vsechno nachystany na predelani, akorat nad tema dverma premejslim prave, co s nima nejlip
ni skus sa pozret pod tapecom ci mas pripravene diery na klucky, ak ano tak by to nemuselo byt take strasne
a ked uz vlastne mas felda tapec, tak neviem co riesis...
|
25.4.08, 13:17 |
|
|
Dr Meduza
|
no tapecy tu mam pripraveny, ale vzhledem k tomu ze favo je z 90, tak asi budou i ty dvere, ale este je zkouknu
|
25.4.08, 13:36 |
|
|
DRYVER
|
Ty mas taky interier z feldy?????????
O II kombi Look RS
|
25.4.08, 13:38 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
DRYVER píše: Ty mas taky interier z feldy?????????
nee, z noveho fava, ale mam 90ku a tam absolutne nic nesedelo a rezat klucku ako to odporucal kamos som nechcel tak to je provizorne tak vselijak
|
25.4.08, 13:50 |
|
|
DRYVER
|
O II kombi Look RS
|
25.4.08, 13:59 |
|
|
kwiko
|
Dr Meduza píše: no tapecy tu mam pripraveny, ale vzhledem k tomu ze favo je z 90, tak asi budou i ty dvere, ale este je zkouknu
Ak mas dvere zdrave, je to viacmenej jedno ci mas nove, alebo stare. Na novom type to pasovat nebude rovnako. Jedina vec bude, ze nemusis musiet vymyslat horne uchytenie madla, a polohu spustaca okna. Spodok madla aj tak nesedi a samotna skrupina calunenia ma upevnovacie body uplne inde.
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
25.4.08, 15:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|