Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: fabia
Dawid130 píše: Jako myslíš že zamkne tak že jde otevřít jo???? No nevim...
když zamkneš zevnitř tak jo
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
25.4.08, 16:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
cyz píše: Pravý český zloděj překoná každé zabezpečení, na české zloděje jsou všichni konstruktéři krátcí
snažíme se tady pomáhat a opravovat nejsme zloději miloš
|
25.4.08, 18:18 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kaspi.l píše: :) No..nevím jak fabie, ale felina s centrálem jde otevřít šroubovákem...strčíš do zámku...bouchneš..a je to ... docela hnus jak se do těch aut jde dostat....radši tam nic nenechávat
těžko anežko miloš
|
25.4.08, 18:20 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já jsem si do své fobie právě vlezl, pokud zamkneš z venku ve vvnitř neuděláš nic nejde otevřít ani centrálem háčkovat můžeš co chceš otevřeš jen páté dveře lankem ještě zkusím jak přijede mladá se venitř zamknout zvenku a zapnout zapalování, štve mě drak jestli má fígl a neřekne, je to docela častý problém bydlím pod hřbitovem a otvírání aut bez klíče to tu je běžné, miloš
|
25.4.08, 18:37 |
|
|
DRYVER
|
slovacek.milos píše: štve mě drak jestli má fígl a neřekne, je to docela častý problém
Tak mu napsis soukromou zpravu a treba ti to napise. Ani se nedivim, ze to nechce psat sem na stranky, ktere jsou pristupne vsem, vcetne potencialnim zlodejum. Jeste by jim ulehcoval praci a daval navod jak se tam dostat
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
26.4.08, 16:54 |
|
|
Drak
|
Nenapíše, za prvé mě stálo docela dost peněz pořízení vercajku, bez kterýho by to nešlo a za druhé sem slíbil, že to nepředám dál, takže na požádání otevřu, ale neřeknu.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
26.4.08, 18:27 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
To chápu Draku, je dobře že to nepovíš, hajzlové to sice vědí, ale alespoň nezpůsobíš, že jich bude víc. Toho si vážím a děkuji ti za to.
|
26.4.08, 18:31 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
DRYVER píše: slovacek.milos píše: štve mě drak jestli má fígl a neřekne, je to docela častý problém Tak mu napsis soukromou zpravu a treba ti to napise. Ani se nedivim, ze to nechce psat sem na stranky, ktere jsou pristupne vsem, vcetne potencialnim zlodejum. Jeste by jim ulehcoval praci a daval navod jak se tam dostat
potenciální zloděj který to neumí tak to neřeší cihla a je tam stačí v ostravě zaparkovat na místě kde je černějc a do rána budeš mít tuto zkušenost, zloděj kterého dostanou se zas vyškolí v lochu a umí všechno než vyleze, ti chodí už s klíčem , mně stačí když vlezeš do uzamčené fábky a otočíš klíčem v zapalování tak jdou dveře otevřít to je případ když to máš jen na dálku a ta odejde miloš
|
26.4.08, 19:43 |
|
|
Dawid130
|
Sadra17 píše: Dawid130 píše: Jako myslíš že zamkne tak že jde otevřít jo???? No nevim...
když zamkneš zevnitř tak jo
Ale když zamkneš zevnitř tak tam budeš sedět a nikdo jinej ti ji otevírat nebude..... pokud to neuděláš přes zadní dveře. Ale to asi nikdo takto nezamyká:-)
|
26.4.08, 20:19 |
|
|
Kristensen
|
No mě to je vcelku jedno ale já bych tady moc nerozebíral jak otevřít auta když si to může přečíst kdokoliv bez registrace
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
26.4.08, 21:26 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Dawid130 píše: Sadra17 píše: Dawid130 píše: Jako myslíš že zamkne tak že jde otevřít jo???? No nevim...
když zamkneš zevnitř tak jo Ale když zamkneš zevnitř tak tam budeš sedět a nikdo jinej ti ji otevírat nebude..... pokud to neuděláš přes zadní dveře. Ale to asi nikdo takto nezamyká:-)
když se zamkenš zevnitř tak stejným způsobem odemkneš miloš
|
27.4.08, 11:28 |
|
|
Dawid130
|
slovacek.milos píše: Dawid130 píše: Sadra17 píše: Dawid130 píše: Jako myslíš že zamkne tak že jde otevřít jo???? No nevim...
když zamkneš zevnitř tak jo Ale když zamkneš zevnitř tak tam budeš sedět a nikdo jinej ti ji otevírat nebude..... pokud to neuděláš přes zadní dveře. Ale to asi nikdo takto nezamyká:-) když se zamkenš zevnitř tak stejným způsobem odemkneš miloš
No to ano.... Ale můžeš zamknout zevnitř a jít pryč....
|
28.4.08, 06:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|