Líbil by se mi sportovnější vzhled....
Autor |
Zpráva |
Nepér
|
Tyhle kola nech stříbrný. Bílý leda OZ
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
5.5.08, 20:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
tak jestli už ti to konečně i jede, tak to nech jak to je, nenápadný auta jsou nejlepší, přidáš a zmizíš a nikdo neví kdo co to bylo
|
5.5.08, 20:23 |
|
|
Nepér
|
Hele, nemáš to nějaký vysoký
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
5.5.08, 20:26 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
normální to má ne? klasickej ocumlanej favorit
|
5.5.08, 20:28 |
|
|
Ondras83
|
Nepér píše: Hele, nemáš to nějaký vysoký
neser kamaráde .....je to klasika (předek je ještě nižší než origo a zadek asi trošičku vyšší...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
5.5.08, 20:29 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Táák teď se vyjátřím já: Féla v bílý s černýma nárazníkama je dobrá, sedly by tam nějaký bílý kola, ale sportovní, a snížit více, a takový ty bílý zástěrky rallyečkový.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
5.5.08, 20:36 |
|
|
patrik-hp
|
|
5.5.08, 20:42 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
[quote="Ondras83"]s
nevim jak je to reálný, ale docela se mi to líbí....
quote]
me se to libi, chapu, ze se chces odlisit...drzim palce
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
6.5.08, 12:44 |
|
|
Ondras83
|
kachnis píše: Ondras83 píše: s nevim jak je to reálný, ale docela se mi to líbí.... quote] me se to libi, chapu, ze se chces odlisit...drzim palce
takhle to auto nikdy vypadat nebude (teda aspoň ne moje...) napsal sem prostě kámošovi, aby tam udělal něco, aby se to odlišilo....tak udělal tohle, vlastně to ani nebyl můj nápad a zatmavený skla sou kravina ....
jinak nevim, ale asi se na to vyprdnu a budu si ty prachy šetřit na něco jinýho, až to něco jinýho bude, tohle rozeberu, udělám zase generálku, postavim kastli do stodoly k dědoj a budu si v dílně robotit motorek, podvozek atd.....já prostě NECHCI TUŇÁKA .....mrkněte třeba na tohle, má to akorát Braidy kola a hned to auto vypadá šmrncovnějc a určitě závodnějc než to moje
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
6.5.08, 21:59 |
|
|
DRYVER
|
No kola delaj hodne a na te zelene felde sou teda hooodne pekny (taky bych o nich uvazoval ), ale ty sportovni sedacky bych si asi do auta nedal. Obcas me veze kamos v BMW a ma tam nejake podobne nesmysly misto sedaceka nevim jestli bych s tim jel treba do chorvacka na dovcu ...
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
6.5.08, 23:03 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
je to tvrdý, co ?
|
6.5.08, 23:07 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
DRYVER píše: nevim jestli bych s tim jel treba do chorvacka na dovcu ...
Tak se sportovnim podvozkem obecne to neni na dlouhy trasy.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
6.5.08, 23:08 |
|
|
DRYVER
|
Vít píše: je to tvrdý, co ?
No je to proste takove nepohodlne. Pro maldeho kluka treba dobre, ale abych se mel do toho dene soukat a jeste aby to se mnou trepalo na kazdem hrbolu... to bych se mohl zvysoka vykaslat. Ale kdyby to bylo auto, ktery by bylo delany na ostrejsi projizdky a ne na bezne jezdeni, tak proc ne
O II kombi Look RS
|
6.5.08, 23:10 |
|
|
DRYVER
|
Viky píše: DRYVER píše: nevim jestli bych s tim jel treba do chorvacka na dovcu ... Tak se sportovnim podvozkem obecne to neni na dlouhy trasy.
Nemluvim o podvozku - jen co je videt na te fotce a to jsou sportovni sedacky a nejake 4 bodove pasy. Jo a ten kamos co me obcas veze, tak taky nema sportovni podvozek, jen tam ma narvane ty sedacky a pasy
O II kombi Look RS
|
6.5.08, 23:12 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
DRYVER píše: Viky píše: DRYVER píše: nevim jestli bych s tim jel treba do chorvacka na dovcu ... Tak se sportovnim podvozkem obecne to neni na dlouhy trasy. Nemluvim o podvozku - jen co je videt na te fotce a to jsou sportovni sedacky a nejake 4 bodove pasy. Jo a ten kamos co me obcas veze, tak taky nema sportovni podvozek, jen tam ma narvane ty sedacky a pasy
To je machr teda... sportovni sedacky bez sportovniho podvozku....
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
6.5.08, 23:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|