Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 15:21

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 128 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
 Pokrok? 
Autor Zpráva
rejpal

Příspěvek 
Vít píše:
Ano, bezpečnost favorita je mizerná. ...

V zásadě souhlasím, favo asi je bezpečnější (nesrovnával jsem :wink: ), ale v kontextu doby na tom možná byla lépe stodváca. Dnes by to opravdu chtělo tančík... :roll:

15.5.08, 21:49
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Vít píše:
to se ti tak boří hever do prahu nebo máš nějakej blbej? jinak dáš pod hever cihlu nebo hranolek dřeva, tlustší prknýnko (třeba přložit na dvakrát) apod

Boří do prahů :) jim už nepomůže ani prkno ani cihla....zvedám to za nápravu. A nebo když chci zvednout přední kolo a hever mám na tom výlisku vepředu...tak cítím jak chce zadek nahoru...jak se napíná...to snad ani není možné když je tam ještě k tomu nádrž na LPG...

15.5.08, 21:52
Hliník navždy.

Příspěvek 
Tatra staci :)

Jinak i starsi vuz by stacil proti motorkarskymu hovadu co dneska predjizdelo nas bus v pravotocive zatacce - takze nemohl nic videt ...
Je to des dneska :(

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

15.5.08, 21:52
Hluchoň

Příspěvek 
v kontextu současné doby stojí obě auta zzmiňovaná auta za ho**o, ať se nám to líbí nebo ne, doba i technika pokročila. Od vývoje favoritu uplnulo víc jak 20 let, od vývoej 742 ještě o kupu víc. To prostě nelze zanedbat.

15.5.08, 21:53
Profil ICQ
rejpal

Příspěvek 
Matthes píše:
Jinak i starsi vuz by stacil proti motorkarskymu hovadu...

Nestačil, když ti dvě stě kilo zaparkuje do auta, nestihneš vystoupit živý... :?

Vít píše:
v kontextu současné doby...

Měl jsem na mysli kontext doby vzniku respektive počátek výroby, ne dnešní dobu!

15.5.08, 21:57
Hliník navždy.

Příspěvek 
fatal píše:
Matthes píše:
Jinak i starsi vuz by stacil proti motorkarskymu hovadu...

Nestačil, když ti dvě stě kilo zaparkuje do auta, nestihneš vystoupit živý... :?

Ale tohle hovado bylo jeste horsi nez ty ostatni protoze nepredjizdel na plny plyn ... zdalo se jakoby mu to nejelo.

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

15.5.08, 22:01
Hluchoň

Příspěvek 
fatal píše:

Měl jsem na mysli kontext doby vzniku respektive počátek výroby, ne dnešní dobu!

tomu sice rozumím, ale v době vzniku auta už nikdo z nás nehodu nepodstoupí, ta fnešní doba je v tomhle směru mnohem zajímavější.

16.5.08, 08:05
Profil ICQ

Příspěvek 
Neni to dlouho, co mel chlapek S42 a napral to do nej dement s koktávkou a že měl tu s42ku, mu blo prd platný. Je to na nic, akorát pořídit co nejbezpečnější auto, defenzivní způsob jízdy a věřit

Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě

16.5.08, 20:54
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 128 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9