Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 15:24

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Problémek s OII RS TFSI 
Autor Zpráva

Příspěvek Problémek s OII RS TFSI
Ahoj, mám OII combi RS TFSI a za 14 dní mě končí záruka.

Trápí mě následující problémy, které autorizovaný servis nebyl schopen rozpoznat - neprojevili se mu ...

a) boční okno spolujezdce - při zavírání se přeruší zavírání a okno zase sjede dolů - ostatní se dozavřou... projevuje se třeba týden, pak dva dni ne, pak občas jo a občas ne atd. v servisu bylo a údajně se jim to neprojevilo - jak na potvoru to zrovna asi fungovalo - po návratu ze servisu den dva fungovalo, pak zase blbne.

b) při zatáčení (např. rychlejší jízda rovně, přibrždění, prudká zatáčka typu zabočení do kolmé ulice) se ozve odněkud zepředu zaprasknutí. Myslel jsem, že to bude něco na uložení tlumiče, měli to v servisu, ale prý tam vůbec nic není - vše je v pořádku.

Měl jsem v minulosti FRS, po 80ti tis také se ozývalo mám dojem velmi podobné ne-li stejné praskání, v záruce bylo všechno v pořádku, po skončení záruky byla v háji miska tlumiče a platil jsem cca 4000, tak bych nerad, aby se to opakovalo. Na druhou stranu servisu nemám důvod nevěřit, mám tam nadstandardní vztahy.

Tak bych moc prosil, pokud by někdo věděl, čím by to mohlo být o brzké info. děkuji!

1.6.08, 21:51
Pspvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
No to s tim oknem ... nemohl by to byt problem s dojezdem? Dival ses do dveri?

Jinak autorizovanym servisum bych neveril ...

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

1.6.08, 21:54
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek Re:
Podle mě tam bude problém s tím, že si senzor myslí, že je tam překážka (může tam být blbá guma) a proto občas se chová tak, jako by tam překážka byla - tj. využije ochranu proti přiskřípnutí a okno se zastaví a znova otevře . celá věc je nepříjemná hlavně při zavírání otevřených oken dálkovým ovládáním....

1.6.08, 21:59
Hliník navždy.

Příspěvek 
No to verim ze je to neprijemne :shock: Ale otazka stale je, mel si ty dvere rozebrane? Musis kouknout, servisu never ... proc by mechanik rozebiral dvere kdyz jemu se zavada neprojevi ... si pomysli co buzerujes, chces neco na zaruku? Nic neplatit? Pristup servisu je casto hrozny :( Zkontroluj sam radeji :wink:

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

1.6.08, 22:02

Příspěvek Re:
rozebrané jsem je samozřejmě neměl, to by pro mě byla akce na celý den a u toho RSka bych se bál, aby to nějak nepodělal. Kdyby to byl favorit, tak bych to klidně rozebral :) ale spíš mě štve ten druhý problém :(

1.6.08, 22:06
rejpal

Příspěvek 
Čepy a úchyty torzního stabilizátoru jsou v pořádku?

1.6.08, 22:24

Příspěvek 
Tyhle sporadický závady jsou potvora...A tak ti nezbejvá nic.... :? Prostě to je nahodilé,to že se to neprojeví,to je prostě smůla :wink: ...Proč budu rozebírat dveře,když jim nic není?A co pošlu Boleslavi za zprávu...si jí budu vymýšlet?Ano jde to a hodně se to dělá z protekce a známosti kterou ty ty třeba máš....Ale když jim to fabrika vrátí,že tomu nic není,co si z tebe ten servis vezme...Nelze přeci tvrdit že tomu něco je,když tomu něco není?! Logicky...Závada se musí projevit,to je důkaz :wink: ...To že ti křupe v rejdu může být taky nějaká začínajíci a projevující se začátek závady,vůle v podvozku a jeho uložení,ale jestli jedeš jako prase do zatáčky a slyšíš křupnutí....posaď mechanika a svez ho....Třeba tak neprasí jako ty....Prostě mu nech poslechnout to,co auto dělá...Pak je na místě konzultovat problém...O.K.? :wink:

1.6.08, 22:45

Příspěvek 
V servisu to vůbec viděli? :lol:

2.6.08, 05:28
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]