Nemáte někdo zkušenosti s detektorem alkoholu AL2500? Po zapnutí se objeví na displeji 0,0,8 potom to odpočítává, a pípne rychle za sebou dvakrát... někdy mi to ukáže číslo, někdy ale nulu. Kdy do toho mám fuknout? Návod nemám
_________________ Škoda 120L-krásná užovka z roku 1978-šípkově červená zvaná Růženka
uživatel Romik.kahanec = uživatel Cames
4.6.08, 12:46
Reklama
Reklama
Jura
Mám to doma.....zapnu.... odečítá to čísílka (v hospodě i dost dlouho)pak to zapípá a foukáš a přímo ukazuje a měří (určitou dobu). Pro nejpřesnější měření pořádně fouknout na čidlo tak z 1cm
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
4.6.08, 18:18
DRYVER
Jura píše:
Mám to doma.....zapnu.... odečítá to čísílka (v hospodě i dost dlouho)pak to zapípá a foukáš a přímo ukazuje a měří (určitou dobu). Pro nejpřesnější měření pořádně fouknout na čidlo tak z 1cm
A kolik jsi nafoukal nejvice??
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
4.6.08, 21:25
Jura
4 promile.... ale to sem určitě asi neměl... ono to už potom měří od dvou promile už bez desetinek takže to ukáže 2 3 nebo 4 promile... potom už to zkrátka není přesný, ale je to sranda....
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
4.6.08, 21:44
Matthes
Hliník navždy.
A jak to presne funguje? To kdyz si das prcka a okamzite na to fouknes tak ten pristroj strhnes ne?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 34 návštevníků