Autor |
Zpráva |
MATTESS
|
pro názornost
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
18.6.08, 07:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Ano, kontrolka motoru je takový ten patvar, který motor nepřipomíná ani vzdáleně.
|
18.6.08, 07:39 |
|
|
marfig
|
Hm.. kdyz jsem to koupil bylo to v servisu v tim, at se na to komplexne podivaji, jestli to je ok... nic o tom nerikali... nerozne se ani po zapnuti zapalovani.. do *** asi budu rad, ze to jezdi... ci co
_________________ "Klaun" Skoda Fabia r.v. 09/2000, 1,4 MPi, 44 kW Brno/Havirov
|
18.6.08, 08:18 |
|
|
fatal
rejpal
|
Jo tak když servis řekne, že auto je v pořádku, vůbec to neznamená, že opravdu je v pořádku. Servis klidně prohlásí za zkontrolované i auto, které běží na tři válce... Jak který samozřejmě, některé servisy kontroly dělají opravdu poctivě.
Nepanikař a projdi si nejprve manuál, třeba je tam nějaká výjimka.
|
18.6.08, 08:23 |
|
|
MATTESS
|
fatal píše: Nepanikař a projdi si nejprve manuál, třeba je tam nějaká výjimka.
myslím, že ne
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
18.6.08, 08:43 |
|
|
marfig
|
Koukal jsem do manualu a marne hledal hvezdicku, ze se to tyka jen neceho...
|
18.6.08, 08:51 |
|
|
fatal
rejpal
|
Tak teď je vhodný okamžik na PANIKU!
|
18.6.08, 08:52 |
|
|
marfig
|
Dik.. to jsem se uklidnil
ale jezdi to.. imho normalne..
Mam na tom najeto cca 6t km a nezpozoroval jsem, ze by to jelo nejak neklidne, ci co
|
18.6.08, 08:56 |
|
|
patrik-hp
|
Pokud ti nesvítí kontrolka závady za jízdy....Neřeš to.... Až to povezeš do servisu nebo k někomu kdo má diagnostiku,řekne ti co s tím je a co by bylo potřeba,ale jen v tom případě,pokud něco najdou a budeš s tím souhlasit....Buď rád že ti servo jde......Jinak to stojí balík....a to jak hřeben kterej taky občas teče na pravé straně u manžety tak čerpadlo které se netočí díky sežranejm konektorům,který jsou od napájení elektromotoru tak i závadou uvnitř....Pokud začne senzor blbnout,řízení občas vynechává což není nic příjemnýho za jízdy....ale to stojí proti čerpadlu pakatel.... ...Pokud vše funguje neřeš to....To klepání jsou tyčky,stabilizátor nebo i silentbloky ramen,spojovačka u řízení...kulák na rameni moc neodchází a na spojovačce též ne....
|
18.6.08, 19:20 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
patrik-hp píše: Pokud ti nesvítí kontrolka závady za jízdy....Neřeš to.... Až to povezeš do servisu nebo k někomu kdo má diagnostiku,řekne ti co s tím je a co by bylo potřeba,ale jen v tom případě,pokud něco najdou a budeš s tím souhlasit....Buď rád že ti servo jde......Jinak to stojí balík....a to jak hřeben kterej taky občas teče na pravé straně u manžety tak čerpadlo které se netočí díky sežranejm konektorům,který jsou od napájení elektromotoru tak i závadou uvnitř....Pokud začne senzor blbnout,řízení občas vynechává což není nic příjemnýho za jízdy....ale to stojí proti čerpadlu pakatel.... ...Pokud vše funguje neřeš to....To klepání jsou tyčky,stabilizátor nebo i silentbloky ramen,spojovačka u řízení...kulák na rameni moc neodchází a na spojovačce též ne....
patriku silenbloky v ramenech neklepou, ani táhla řízení, kloub v rameni mi taky neklepal, tyto krámy jen ojíždí gumy, klepání jsem zjistil jen táhla a gumy stabiláku, a při ostrém trhnutí volantu za jízdy umí klepnou vyžvýkaná guma na hrorním tlumiči u koktávky, nevím o co ale po výměně ten klep znizel miloš
|
18.6.08, 19:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|