|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Zima se pomalu, ale jistě blíží...
Autor |
Zpráva |
pajavlk
|
Já právě nechci patřit do skupiny lidí, kteří lejou do auta vodu z potoka.Vím teda, že auto jede i na minerálku ale tu tam neleju.Fridex vyhodim a bude klid.
|
22.10.06, 19:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to bude nejlepší
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
22.10.06, 19:19 |
|
|
Peter50kw
|
Re: Fridex - doba spotřeby
pajavlk píše: Já teda hodlám jezdit zima, nezima.Vlastně mi ani nic jiného nezbývá.Mám v souvislosti se zimou jednu otázku.Našel jsem doma letitý Fridex.Má dobrých 15 let života za sebou.Je v neporušeném obalu, jal jsem se ho tedy vyhodit do kontejneru.Na cestě mě zastavil můj šetrný děda, že prý to přece nevyhodim.Co myslíte?Může Fridexu něco být?Já bych ho tam nelil,ale spousta lidí mi tvrdí, že to nevadí.Osobně si myslím, že by to mohlo rozežírat hlavu a spíš škodit.Nechám si poradit.
Do S120 kludne, tomu fridexu sa v uzavretom obale nic nestane. Do Fava alebo felcky Fridex nepatri.
|
22.10.06, 20:25 |
|
|
Kikan
|
Re: Fridex - doba spotřeby
Peter50kw píše: pajavlk píše: Já teda hodlám jezdit zima, nezima.Vlastně mi ani nic jiného nezbývá.Mám v souvislosti se zimou jednu otázku.Našel jsem doma letitý Fridex.Má dobrých 15 let života za sebou.Je v neporušeném obalu, jal jsem se ho tedy vyhodit do kontejneru.Na cestě mě zastavil můj šetrný děda, že prý to přece nevyhodim.Co myslíte?Může Fridexu něco být?Já bych ho tam nelil,ale spousta lidí mi tvrdí, že to nevadí.Osobně si myslím, že by to mohlo rozežírat hlavu a spíš škodit.Nechám si poradit. Do S120 kludne, tomu fridexu sa v uzavretom obale nic nestane. Do Fava alebo felcky Fridex nepatri.
Máš recht. Já používám Antifreeze G48.
_________________ Škoda Forman 135GLX - 43kW BMM, r.v. 1993
|
22.10.06, 20:36 |
|
|
Mike.M
|
pajavlk píše: Já právě nechci patřit do skupiny lidí, kteří lejou do auta vodu z potoka.Vím teda, že auto jede i na minerálku ale tu tam neleju.Fridex vyhodim a bude klid. A co to tak darovat tomu tvojimu strecovi at si to tam najele. a uvidis
_________________ Skoda favorit 91 karburator
|
23.10.06, 07:05 |
|
|
|