|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Barbed
|
Přístrojovka 105S
Mám škodu 105S a takovou tu hranatou přístojovku,tu u které bylo v jednom článku napsáno jako že je tou "nejhorší" variantou.A už delší dobu mi ručička tachometru skáče takže přesně newím rychlost při jízdě.A kilometrovník mi nepočítá vůbec ujeté kilometry.V čem může být problém?Děkuji
|
28.10.06, 22:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
elegant
|
To, že sa ti netočí kilometrovník, tak to máš v keli ozubené koliesko. Vymeníš a pôjde.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
29.10.06, 08:05 |
|
|
Šemik
|
A skákání rafičky je způsobeno náhonem rychloměru. V přístroji problém skákání nebude. Vyndej celou přístrojovku a kleštěma povytáhni za ten čtyřhran vlastní lanko z bowdenu a stříkačkou tam dej olej...
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
29.10.06, 08:56 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|