|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
jizíček
|
michalkatka píše: jizíček píše: kdyz jsem tam dal ten plast tam to drhlo tú kocku s tým tiahlom zo servomotra treba dať z opačnej strany ako je pôvodné tiahlo, teda od toho plastu...
ted uz to nebudu resit ... uz to mam vse smontovane a musim resit jine problemy.... hele, kam jsi napojil ten vystup na blinkry? myslim na jakej drat ... koukal jsem na ty vystrazny, ale nevim na jakej drat do pichnout.. nepamatujes si barvu toho dratu.....
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
9.10.08, 15:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
jizíček píše: .. nepamatujes si barvu toho dratu.....
neviem, ja som si to premeral, ako kontrolku som použil kontrolku smeroviek v prístrojovke, niečo sa mi marí že žltý a čierny, alebo dva žlté...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
9.10.08, 15:33 |
|
|
jizíček
|
kdyz bych rozpojil tu zehlicku a postupne bych do kazdy zdirky pustil proud tak by se pak meli rozsvitit smerovky, bud leva nebo prava strana, ne ?? da se to tak zjistit ?
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
9.10.08, 15:46 |
|
|
michalkatka
|
jizíček píše: kdyz bych rozpojil tu zehlicku a postupne bych do kazdy zdirky pustil proud tak by se pak meli rozsvitit smerovky, bud leva nebo prava strana, ne ?? da se to tak zjistit ?
áno, tak nejak, ale pre istotu som to skúšal cez silnejšiu žiarovku (H4) ak by tam bola náhodou kostra aby som niečo neodpálil...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
9.10.08, 15:50 |
|
|
|