Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 19:41

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Zimni obuti 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
tak to jsem z toho pako mně řekl jeden v pneuservisu že od 1.11 musí být na autě minimální vzorek 4 mm jinak flastr,

jel jsem na skoro ojetých gumách na bzenec a vidím benga už se na mě chystali neměl jsem ani pás tak jsem to otočil natvrdo a zdar tak nevím na čem jsem ty čtyři milimetry tam muší nebo jen pod nějakou značkou to je změn, STK, a kde co naruby :D

se mi zdá že to tu je jak v gulagu jedu do veselí u železáren měř :shock: , už jsem jim dal litr tak mě tam nedostanou, jedu na bzenec měří :shock: z trojnožky to jsem to otočil, jedu na strážnici váží a staví :shock: , jedu na bzenec a čumí dalekohledem :shock: , tak jsem je objel kolem skanzenu :roll: ,

projel jsem kde co ve světě ale toto je fakt gulag policejní stát kontrola občanky řidičíku a žárovek přispěje k bezpečnosti silničního provozu :roll: :D miloš

10.11.08, 21:39
Pspvek Reklama

Hluchoň

Příspěvek 
miloši, máme novou dopravní značku:
Obrázek

začátek a konec je jasný a v úseku mezi tím je potřeba mít zimáky (označení na gumě M+S) na osobáku se 4mm, na náklaďáku s 6mm, když nestanoví dodatková tabulka jinak, tak to platí od 1. listopadu do posledního dubna. Mimo tyhle úseky si můžeš jezdit stejně jako dosud

10.11.08, 22:06
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
značku kašlu bydlím ve strážnici u nás je sahara pasu ovce svítí slunce a každá si myslí co chce,

jen se mi jedná o to jestli musím mít od 1.11 vzorek 4 milimetry nebo jeden z toho jsem jelen :roll: dík miloš

10.11.08, 22:27

Příspěvek 
a poslední duben je 30.4. :wink:

10.11.08, 22:27

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
jen se mi jedná o to jestli musím mít od 1.11 vzorek 4 milimetry nebo jeden z toho jsem jelen :roll: dík miloš

nee, jen v úseku určeném tou značkou

10.11.08, 22:28

Příspěvek 
Já bych byl klidnej... o nto stejně nikdo hlídat na té dálnici asi nebude... jak by to dělali? A podle mě se to zruší, protože většina lidí využívá D1 a nejezdí po nějakách horách a zrovna kvůli tomu malýmu úseku si nikdo kupovat zimní nebude a stane se to viz. ten článek....bude bordel a 3krát tolik nehod.. uvidíme jak to dopadne

10.11.08, 22:38
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
MATTESS píše:
slovacek.milos píše:

nee, jen v úseku určeném tou značkou

tak to mě ten v pneuservisu vyplašil, že pokud vyjedu z baráku od 1.11. vzorek minimum 4 mm já právě prodal jedny zimáky co jsem měl navíc,

se mi zdá že toho už vymysleli nějak moc, ekologické daně,pojistky,likvidace, značky, přepis auta a hromádka nesmyslných papírů, policajtů, ve strážnici dali značku zoona zákaz stání nad 3.5 tuny, pokuty jak kráva, tachografy, profesáky, psyhotesty,EEG, dolar stoupá benzín klesá,

jedna brzda za druhou :roll: miloš

11.11.08, 07:59
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2