|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Speedy125
|
ventYl píše: ja som mal odhlas vybaveny ani nie za 20 minut. bez uplatkov a riadne podla zakona (akurat bez vraku
No ked si to mal bez vraku tak bolo urcite "riadne podla zakona"
_________________ Škoda 130GL r.v.11/86 - bohužial už po smrti ale spomínam na nu v dobrom...
Škoda 125L r.v.12/89 - originál
Škoda 125GLS r.v. 8/84 - skladačka
|
9.11.08, 09:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
normalne, mal som vybaveny riadny papier o ekolikvidacii. (na vrakaci dostali kus kastle okolo VINu so stitkom aj s VINom vyrazenym na plechu.
Dosiel som na policiu, vybral si papier, vypisal ho ako ziadost o odhlasenie, prirval k tomu 50 Sk kolok a dosiel k okienku. Dal to tam vsetko, poblicajt ma este skefol, ze to mam ekozlikvidovane niekde, kde uz nemaju licenciu, ja som mu povedal, ze no dnes ju sice uz nemaju, ale ten papier je tyzden stary, zmizol niekde vzadu a za ani nie 20 minut som dostal papier formatu A5, ze potvrdenie o vyradeni OMV z evidencie, s tym som zasiel na poistovnu, doplatil 40 krone za poistenie a bolo.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
9.11.08, 10:56 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
no už to řeší spoustu lidí auto nemají a neví co stím, nebo se nepřepsalo, nejsou žádné doklady, ani značka nic,
je to bordel i na úřadech jednou jsem si pročítal zákony a někde jsem četl že příslušný úřad vyřadí vozidlo z evidemce když nemá víc jak tři měsíce technickou, tak kdyby to tak dělali tak nemají 800,000 nepojištěných aut banda úřednická si sama vytváří práci miloš
|
17.11.08, 12:35 |
|
|
Dawid130
|
Existuje tady firma která provádí eko likvidaci aut v jakýmkoliv stavu. Tzn vinko stačí na to aby vám vypsali ekolikvidaci a stojí to 190 za dobírku s lejstrama...pokud si to vyzvednete tak 0kč
Takže pohoda.
|
17.11.08, 13:19 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Dawid130 píše: Existuje tady firma která provádí eko likvidaci aut v jakýmkoliv stavu. Tzn vinko stačí na to aby vám vypsali ekolikvidaci a stojí to 190 za dobírku s lejstrama...pokud si to vyzvednete tak 0kč Takže pohoda.
a kde to je máš kontakt, já měl dostal jsem i lejstra a v kyjově zjistili že to není v pořádku, naštěstí co jsem potřeboval jsem si odhlásil miloš
|
17.11.08, 13:35 |
|
|
Dawid130
|
slovacek.milos píše: Dawid130 píše: Existuje tady firma která provádí eko likvidaci aut v jakýmkoliv stavu. Tzn vinko stačí na to aby vám vypsali ekolikvidaci a stojí to 190 za dobírku s lejstrama...pokud si to vyzvednete tak 0kč Takže pohoda. a kde to je máš kontakt, já měl dostal jsem i lejstra a v kyjově zjistili že to není v pořádku, naštěstí co jsem potřeboval jsem si odhlásil miloš
Během dne dodám.....
|
17.11.08, 13:36 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Dawid130 píše: slovacek.milos píše: Dawid130 píše: Existuje tady firma která provádí eko likvidaci aut v jakýmkoliv stavu. Tzn vinko stačí na to aby vám vypsali ekolikvidaci a stojí to 190 za dobírku s lejstrama...pokud si to vyzvednete tak 0kč Takže pohoda. a kde to je máš kontakt, já měl dostal jsem i lejstra a v kyjově zjistili že to není v pořádku, naštěstí co jsem potřeboval jsem si odhlásil miloš Během dne dodám.....
si moc hodný mám ještě jedno fáčko s plynem a z toho se mi hodí všechno protože to auto znám LPG pro kámoše na traktor, poloosy a motor, no všechno baba nemá prachy a narazila si borce s autem dík miloš
|
17.11.08, 14:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|