|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Autor |
Zpráva |
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
Hadice topeni...
Cauky
mam problem s hadicema topeni... Urcite vsichni vite jak jsou pripojeny u motoru k tem kovovym trubkam a kudy vedou.... Tak mi se jedna proklepala o ten kryci plech a tece. A druha ma na hrane. Tak co ted s tim? menit celou hadici je blbost.
Premyslel sem ze bych je trochu zkratil za prodrenou cast a kousek dal bych je zase nadstavil kouskm trubky (te co je od vodniho cerpadla dozadu , ta dlouha) Myslite ze mi to projde?
Popř, jak byste upravili ten kryci plech aby neprodiral hadice? myslim ze postaci ten otvor co tam je (ted docela maly) zvetsit a na hranu navlect nejakou buzirku...
Tak co byste mi poradili?
|
6.12.08, 19:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Ty hadice klidně zkrať a nastav když se ti je nechce měnit. Na nové hadice navleč v místě dotyku s plechem kusy starých rozříznutých hadic a je to hotové.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
6.12.08, 19:23 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|