|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
slapetka
|
Nevím si rady!
Ahoj, vlastním favorita. Poslední dobou při jízdě, kdayž sešlápnu více plyn mi chrastí něco vepředu nejspíš v motoru. Poraďte co to může být? Včem je chyba?
|
9.1.09, 13:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
Kolik najeto? Kdy byly dělaný rozvody? Pokud karbec, jakej předstih? Ventily seřízený?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
9.1.09, 13:27 |
|
|
ferrari
|
Ach jo, takáto všeobecná otázka...ako Ti len poradiť? čo je to chrastí? a ozaj len pri pridaní plynu? To znie ako detonačné horenie benzínu, skús natankovať 98čku benzín, či to neprestane..potom môžeme riešiť ďalej...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
9.1.09, 13:46 |
|
|
Nepér
|
Pomoc, nevím si rady, něco mi vrčí v autě, když sešlápnu plyn, asi něco v motoru, pomozte!
...to snad neni možný, asi je to tím, že škodovkami od felície dolu jezdí jen banda čerstvých pubertálních řidičů a podle toho vypadá i úroveň diskuse... asi je čas přejít na jinou "ne-beginnerskou" značku auta.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
9.1.09, 15:00 |
|
|
CROWACK
|
Nepér píše: Pomoc, nevím si rady, něco mi vrčí v autě, když sešlápnu plyn, asi něco v motoru, pomozte!
...to snad neni možný, asi je to tím, že škodovkami od felície dolu jezdí jen banda čerstvých pubertálních řidičů a podle toho vypadá i úroveň diskuse... asi je čas přejít na jinou "ne-beginnerskou" značku auta.
JO! Třeba VAZ/Lada nebo rovnou GAZ
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
9.1.09, 15:55 |
|
|
Kristensen
|
Re: Nevím si rady!
slapetka píše: Ahoj, vlastním favorita. Poslední dobou při jízdě, kdayž sešlápnu více plyn mi chrastí něco vepředu nejspíš v motoru. Poraďte co to může být? Včem je chyba?
Podívej se jestli nemáš shnilej plech na sběrným potrubí od výfuku, otevřeš kapotu a podíváš se mezi karburátor a topení, jakoby na zem (prostě za motor) je tam takovej plech lisovanej přišroubovanej na výfuku tak do něj drkni rukou jestli nechrastí, jo a šahej tam když máš studenej a vypnutej motor.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
9.1.09, 18:04 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|