Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 11.11.24, 02:24

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 83 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
 setkani TW na Ostravsku 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: srazík
alssh píše:
Čau děcka (když už ne věkem tak alespoň duchem), napadlo mě pokud víte jak se jede z Havířova na Ostravu. Je tam železniční most a za ním je křižovatka a za ní je plac jako Brno, více méně volný tam by to šlo. Obrázek. kukněte a dejdte vědět :)

dobra, tak co treba tady, ale ne jak je ta sipka ale na druhe strane te cesty, jak je ta smycka - myslim jako v smeru od Ostravy. je to i dal od cesty... v patek, sobotu? (8.12., 9.12. ?) odpoledne tak kolem 4-te, 5-te?

3.12.06, 15:15
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: srazík
Lukas píše:
alssh píše:
Čau děcka (když už ne věkem tak alespoň duchem), napadlo mě pokud víte jak se jede z Havířova na Ostravu. Je tam železniční most a za ním je křižovatka a za ní je plac jako Brno, více méně volný tam by to šlo. Obrázek. kukněte a dejdte vědět :)

dobra, tak co treba tady, ale ne jak je ta sipka ale na druhe strane te cesty, jak je ta smycka - myslim jako v smeru od Ostravy. je to i dal od cesty... v patek, sobotu? (8.12., 9.12. ?) odpoledne tak kolem 4-te, 5-te?

klidně ale sem teď chorý a vidím to minimálně na 14 dňů :( ale jaxe znám tak budu doma do jara :( tak snad na jiném sraze :)

3.12.06, 19:58

Příspěvek 
no taky mám Felicii a myslím že je to škodovka... dyť to má okřídleného šípu... ať zatím stojí kdo chce tak se to pořát staví tady

3.12.06, 19:59

Příspěvek 
Šemik píše:
elegant píše:
Či práveže protestuješ, že Octavia už vôbec neni Škodovka?

Právěže protestuji proti označování takovýchto německej keplů za Škodovky :twisted: Jestli mě něco vytáčí tak je to právě toto.... Není to nic jiného než prachsprostý VW, a do něčeho takového bych v žádném případě nesedl... VW skutečně k smrti nesnáším :wink:

Ale no tak Semiku a co tohle
Obrázek
To je taky oktavka. Jinak oktavie ty stare maji strasne malo z VW no tak rok 1996 -1999. To az ty nove maji podvozek ciste fauWéé, ty starsi jen Mladoboleslavsky s pomoci VW. Ale jinak asi si Fatko necham na tyto srazy :P

4.12.06, 08:33
Profil ICQ

Příspěvek 
ešče mně napatla jedna destinace a to parkoviště u haly Slávia Havířov ;)

4.12.06, 10:20

Příspěvek 
alssh píše:
ešče mně napatla jedna destinace a to parkoviště u haly Slávia Havířov ;)

to je u autobusaku ze?
ja myslim ze to je celkem jedno-muzem se nekde sejit a potom popojet jinam. Jen se tu domlouva kde a na kdy se uz zapomina, tak nevim.
Co kdyby se tu kazdy vyjadril, kdy by to slo?

4.12.06, 11:33

Příspěvek 
Lukas píše:
to je u autobusaku ze?
ja myslim ze to je celkem jedno-muzem se nekde sejit a potom popojet jinam. Jen se tu domlouva kde a na kdy se uz zapomina, tak nevim.
Co kdyby se tu kazdy vyjadril, kdy by to slo?

Nene, to je u nemocnince

4.12.06, 18:57

Příspěvek 
jo a datum mi je celkem jedno víkendy mám volné takže se přizpůsobím, jenom teď su chorý takže bych Vás podporoval pouze na dálku :-D

4.12.06, 18:58
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 83 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6