|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
morfik
|
Odstín barvy
Jakej odstín barvy (RAL) mam koupit kdyz potrebuju ten samej co mam na favoritu? žlutá pastelová
_________________ Favorit 1990, 136L pastelová žlutá, 46kW karbec, bez tuningu a stylingu, audio 150W woofer a 2*50W ve dverich
Do budoucna: interier komplet Felda, koniky navic, ...
|
6.1.07, 10:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
paradio
|
Já kupoval barvu minulý týden, chodil jsem s plechovkama k autu a porovnával. Potom jsem šel k obsluze a řekl jim originál číslo z TP a oni mi namíchali úplně přesně tu co mám. Dneska už bych to ani jinak neřešil, dokonce jsem si nechal trochu naplnit do spraye.
|
6.1.07, 11:12 |
|
|
elegant
|
Farba na tvojom aute už môže mať iný odtieň, ako pôvodne. Ak chceš farbu úplne rovnakú, tak musíš to dať takému, čo mieša farby.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
6.1.07, 11:45 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Re: Odstín barvy
morfik píše: Jakej odstín barvy (RAL) mam koupit kdyz potrebuju ten samej co mam na favoritu? žlutá pastelová
ja som mal odtien zapisany v knizke k autu (manual ci take nieco). tam je presne origo odtien v akom zislo auto z linky
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
6.1.07, 15:36 |
|
|
morfik
|
paradio píše: Já kupoval barvu minulý týden, chodil jsem s plechovkama k autu a porovnával. Potom jsem šel k obsluze a řekl jim originál číslo z TP a oni mi namíchali úplně přesně tu co mám. Dneska už bych to ani jinak neřešil, dokonce jsem si nechal trochu naplnit do spraye.
ja prave v TP mam barva: žlutá pastelová tak nevim, prave ani nevim podle ceho by to namichali, maximalne bych jim seskrab trochu laku
_________________ Favorit 1990, 136L pastelová žlutá, 46kW karbec, bez tuningu a stylingu, audio 150W woofer a 2*50W ve dverich
|
6.1.07, 17:17 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Nejlepci bys menil, kdybys sehnal nejakyho sikovnyho lakyru, kterej ma vypracovanej barvocit, nakej prodavac/michac barev ti bude akorat pul hodiny behat okolo auta se vzornikem a pak stejne namicha neco uplne jinyho.
Kdyz to vemes ciste podle cisla barvy (kdyz by bylo) tak stejne auto je nepatrne vysisovany ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
6.1.07, 17:21 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
morfik píše: paradio píše: Já kupoval barvu minulý týden, chodil jsem s plechovkama k autu a porovnával. Potom jsem šel k obsluze a řekl jim originál číslo z TP a oni mi namíchali úplně přesně tu co mám. Dneska už bych to ani jinak neřešil, dokonce jsem si nechal trochu naplnit do spraye. ja prave v TP mam barva: žlutá pastelová tak nevim, prave ani nevim podle ceho by to namichali, maximalne bych jim seskrab trochu laku
a nemas tu knizku k autu? tam to musi byt!!!!! presne cislo odtiena, a to ti hovori clovek co si takto auto uz dal prestriekat. tak neserte kua chlapi
na TP sa vykašli, uz to ze tam mas pastelova je moc konretne
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
6.1.07, 17:45 |
|
|
morfik
|
deekay píše: morfik píše: paradio píše: Já kupoval barvu minulý týden, chodil jsem s plechovkama k autu a porovnával. Potom jsem šel k obsluze a řekl jim originál číslo z TP a oni mi namíchali úplně přesně tu co mám. Dneska už bych to ani jinak neřešil, dokonce jsem si nechal trochu naplnit do spraye. ja prave v TP mam barva: žlutá pastelová tak nevim, prave ani nevim podle ceho by to namichali, maximalne bych jim seskrab trochu laku a nemas tu knizku k autu? tam to musi byt!!!!! presne cislo odtiena, a to ti hovori clovek co si takto auto uz dal prestriekat. tak neserte kua chlapi na TP sa vykašli, uz to ze tam mas pastelova je moc konretne
k autu jsem dostal emise, osvedčení o tp, tp, a dve knizky - 1. M. R. Cedrych - Jezdíme automobilem Škoda, nakl. Nadas r. 1990 a tu oboustrannou modrou z jedný strany Návod k obsluze a údržbě a z druhý Zaruční list, servisní šek, opravny. Kdyby někdo něco potřeboval tak neni problém to oskenovat. jůůů teď jsem se podival do záručáku a je tam číslo barvy 6245. ale nevim jestli ho nekdo nekde jeste bude mít
|
6.1.07, 23:10 |
|
|
Nepér
|
Normálně třeba v bauhausu je regál s odstíny škoda, vyrábí to nějaká německá firma. Není to sice high-end, ale na nějaký drobný opravy (viz moje 5. dveře http://www.skoda.panda.cz/forum/viewtop ... c&start=22 )
to stačí.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
6.1.07, 23:44 |
|
|
paradio
|
podívej se na tenhle odkaz. mohl by ti pomoci. taky možné řešení
http://www.barvy.cz/poradna.php?akce=op ... etev=18983
|
7.1.07, 08:28 |