Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 22:48

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Převoz odhlášeného vozu 
Autor Zpráva

Příspěvek 
z brna a do brna jsme jeli nekolikrat s autem ktery melo jiny papiry od stejnyho auta akorat jine barvy. a to je v pohode. to i policajti nas zastavili a nic, v pohode. v papirech barva oranzova a auto cerveny, ale nic nerikali. a jednou jsme jeli uplne bez papiru jenom se znackama z jineho auta nejakych 150km. ale je to fakt jenom o stesti. z brna na dedinu bych to asi risknul

29.6.09, 21:44
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
nebo máš ještě třetího na trase a jak zvětří benga ti brnkne :? miloš

30.6.09, 16:39

Příspěvek 
Já bych to neriskoval...A nebo možná ve 4 ráno,kdy nikdo z nich není na silnici...ale nelze se na to spoléhat...nebo až tě chytěj tak udělat ze sebe to co nejseš :D někdy to funguje

30.6.09, 22:25
Mistr mechanik

Příspěvek 
patrik-hp píše:
Já bych to neriskoval...A nebo možná ve 4 ráno,kdy nikdo z nich není na silnici...ale nelze se na to spoléhat...nebo až tě chytěj tak udělat ze sebe to co nejseš :D někdy to funguje

já bych zas usuzoval že benga mají žaludek tak bych jel v 12.00 hodin :D, a pokud hovoří benga o kryštofovi tak bych vagonoval :? miloš

1.7.09, 05:34

Příspěvek 
ja som potreboval previest skodovku asi neakich 19km odhlasenu povodne som chcel hodit na nu znacky z mojej skodovky a hura po vlastnej osy a este s jednim autom popredu pre pripad ze by tam boli cirkusanti :lol: ale tyzden predtim mi do audiny zo zadu navalila felcka a radsej som to neriskoval nikdy nevies ty si davas pozor ale niekto do te navali a uz to ide .....
tak som sa na to vykaslal za vozik pytal 1000 na den tak som zavolal odtahovku a ta ma vysla na 500
inak je za to min 20 000 keby ma chytli na odhlasenom aute (pytal som sa cirkusanta

1.7.09, 21:34

Příspěvek 
nejlepší je to mezi šestou a sedmou, to se střídá ranní směna s noční a tak před půl sedmou prostě nemůžou nikde bejt...a ty nový se vyrojí až po sedmý a to už budeš doma;)

1.7.09, 23:24

Příspěvek 
Tohle bylo někdy v sobotu dopoledne: http://jawamania.info/Files/moto/56686/Obraz009.jpg :D Ale jeli jsme tak asi jen 6 km. Řidič "auta" byl nicméně stejně přiotráven výfukovými plyny z Jawy a nestíhal pak brzdit nohama :D

21.7.09, 14:49
Mistr mechanik

Příspěvek 
Jad píše:
Tohle bylo někdy v sobotu dopoledne: http://jawamania.info/Files/moto/56686/Obraz009.jpg :D Ale jeli jsme tak asi jen 6 km. Řidič "auta" byl nicméně stejně přiotráven výfukovými plyny z Jawy a nestíhal pak brzdit nohama :D

hezká vzpomínka taky jsem to udělal a spálil jsem spojku

korky odešly na kov :P miloš

21.7.09, 18:54
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2