Nejhorší zimní příhoda s autem
Autor |
Zpráva |
deekay
Voditelj brodice
|
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
26.1.07, 18:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Bukaj
|
Další stopětka ...
...a to jsem si myslel, že se škůdky už dávno nekradou...
a zase s LPG a v bezva stavu...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
27.1.07, 10:01 |
|
|
ventYl
|
aj na moju si pred cca 3/4 rokom niekto spravil zalusk, ale preratal sa... cez dvere sa dostal lahko, ale s kovovou tycou medzi volanom a spojkou nedokazal nic spravit...
tak si aspon z auta vybral co vladal a navyse si stiahol benzinove potrubie a vytahal si ac pumpu asi 10 litrov benzinu... ale som rad, ze ho pri svojej imbecilite aspon vytahal do dna, lebo som inac mohol vzblknut pri naslednom startovani, co by bolo neprijemne...
ale nechapem to... vpredu bola kanistra s asi styrmi litrami benzinu a tej sa ani nedotkol... ale zobral si velo krabicku s asi 30timi vyhoretymi poistkami, archaicke radio kamosonic (made in western germany), ktore uz skoro nehralo a este nejake drobnosti z ulozneho priestoru v kajstlicke pred spolujazdcom
|
27.1.07, 10:41 |
|
|
Šemik
|
Ach, to je mi líto Zase o Škodovku méně... Musíme proti tomu něco vymyslet, tohle přeci nejde, Bukajovo kamarádovi taky ukradli Š105S... Co nějaký el. ventilëk na palivou hadici? kdyby jim to náhodou chytlo tak po pár desítkách m jim dojde benzín co zbyl v plovákový komoře...
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
27.1.07, 12:16 |
|
|
Martin
|
Jo to není problém, stačí když seženeš z nějakýho vraku na LPG ventil, přišroubuješ ho na šroub co drží víko ventilů dozadu a natáhneš si drát dopředu na skrytý spínač. Já když parkuji někde kde je frmol, tak dám přepínač na plyn a benzín do nulové polohy. Sice asi dost lidí ví jak se to zapíná, ale je to další malá překážka.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
27.1.07, 12:55 |
|
|
Waclav
|
Martin píše: Jo to není problém, stačí když seženeš z nějakýho vraku na LPG ventil, přišroubuješ ho na šroub co drží víko ventilů dozadu a natáhneš si drát dopředu na skrytý spínač. Já když parkuji někde kde je frmol, tak dám přepínač na plyn a benzín do nulové polohy. Sice asi dost lidí ví jak se to zapíná, ale je to další malá překážka.
To dělám taky a pak strkám hadr do nasávání vzduchu, nechytne mu to ale z další výplaty koupím alarm s centrálem.
Cvičenej člověk je uvnitř za 30s a za dalších 30 sekund odjíždí, teda když mu to chytne
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
27.1.07, 13:13 |
|
|
roman heller
|
to já si udělal na fávu svůj tajný vypínač.Vzal sem krabičku,do tý sem udělal drážku aby šlo doní zasunout karku a do krabičky dát mikrospínač.Takže když zasuneš kartu mikrospínjač sepne a naopak.Mikro spínač spíná relé které pouští proud do indukční cívky.Takže když je zasuutá karta tak chytne a naopak.Krabičku sem umístil na tajné místo.
Abych se vyvaroval toho že nevím jestly karta tam je nebo ne a pak zbytečně startovat tak sem obsadil neobsazenou kontrolku v přístrojovce (test) ,když je karta tak svítí a když ne tak nesvítí (kdyby to bylo naopak aby se zloděl nelek když zapne zapalování co to svítí a nezačal přemýšlet že je tam vypínač).
To je ta kontrolka při jízdě.....
www.nahraj.cz/uploads/329305788/6ub/Cesta_po_D1.jpg
|
27.1.07, 13:43 |
|
|
Šemik
|
roman heller píše: to já si udělal na fávu svůj tajný vypínač.Vzal sem krabičku,do tý sem udělal drážku aby šlo doní zasunout karku a do krabičky dát mikrospínač.Takže když zasuneš kartu mikrospínjač sepne a naopak.Mikro spínač spíná relé které pouští proud do indukční cívky.Takže když je zasuutá karta tak chytne a naopak.Krabičku sem umístil na tajné místo. Abych se vyvaroval toho že nevím jestly karta tam je nebo ne a pak zbytečně startovat tak sem obsadil neobsazenou kontrolku v přístrojovce (test) ,když je karta tak svítí a když ne tak nesvítí (kdyby to bylo naopak aby se zloděl nelek když zapne zapalování co to svítí a nezačal přemýšlet že je tam vypínač). To je ta kontrolka při jízdě..... www.nahraj.cz/uploads/329305788/6ub/Cesta_po_D1.jpg
Koukam že si na to trochu šlápnul...
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
27.1.07, 14:12 |
|
|
roman heller
|
Šemik píše: roman heller píše: to já si udělal na fávu svůj tajný vypínač.Vzal sem krabičku,do tý sem udělal drážku aby šlo doní zasunout karku a do krabičky dát mikrospínač.Takže když zasuneš kartu mikrospínjač sepne a naopak.Mikro spínač spíná relé které pouští proud do indukční cívky.Takže když je zasuutá karta tak chytne a naopak.Krabičku sem umístil na tajné místo. Abych se vyvaroval toho že nevím jestly karta tam je nebo ne a pak zbytečně startovat tak sem obsadil neobsazenou kontrolku v přístrojovce (test) ,když je karta tak svítí a když ne tak nesvítí (kdyby to bylo naopak aby se zloděl nelek když zapne zapalování co to svítí a nezačal přemýšlet že je tam vypínač). To je ta kontrolka při jízdě..... www.nahraj.cz/uploads/329305788/6ub/Cesta_po_D1.jpgKoukam že si na to trochu šlápnul... ¨
Ale jen trochu.....
|
27.1.07, 14:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|