|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Používání & zneužívání výstražných majáků oranžové barvy
Autor |
Zpráva |
Herbie
|
Používání & zneužívání výstražných majáků oranžové barvy
Rád bych znal Vaše názory na používání oranžového majáku v dnešním provoze. Často jsem svědkem, dle mého názoru, bezúčelového užití zmíněného zařízení vozidly bezpečnostních agentur. Není mi znám důvod proč jej zapíná dodávka převážející finanční hotovost, stejně tak zásahové vozidlo Security.... Na straně druhé - co takový motorista který vleče na laně druhé nepojízdné auto. Nemá ten právo v zájmu bezpečnosti a plynulosti dopravy použít maják???
|
7.4.06, 01:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Co já vim tak řidič nemá právo maják použít, ale je fakt že by to mohlo přispět k bezpečnosti provozu
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
7.4.06, 05:40 |
|
|
zokot
|
To jsou ti naši zákonodárci.....
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
7.4.06, 06:39 |
|
|
Luboš
|
Oranžové majáky používají jen sypače, popeláři a vozidla převážějící nadměrné náklady. Zapomněl jsem na něco? Vše ostatní je zneužívání a tvrdě bych to trestal!
|
7.4.06, 20:56 |
|
|
Dusche
|
Oranzovej majacek este jde, nedavno sem videl pohotovost pro psy a kocky a mela na strese normalni modrej majak jako maj sanitky. )o: fuj.
|
8.4.06, 12:12 |
|
|
Herbie
|
Veterinární ambulance - modrý maják
To je zcela v pořádku!!! Těmto organizacím dle mého názoru modrý majáček plně náleží. Sebrat ho papalášům!
|
9.4.06, 13:41 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|