|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
roman heller
|
Nová Fábie
27.3.07, 09:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
Teda mě to přijde jako hračka. A když jsem viděl ten motor, tak jsem se musel smát. Takové cosi malé stříbrné ... Musím říct, že starší fábia se mi líbila víc, i když bych si ji stejně nikdy nekoupil.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
27.3.07, 11:27 |
|
|
Kristensen
|
Mě to příjde jak novej Mini Cooper splácanej s nějakým korejcem nebo japoncem
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
27.3.07, 11:35 |
|
|
Waclav
|
Kristensen píše: Mě to příjde jak novej Mini Cooper splácanej s nějakým korejcem nebo japoncem
Spíš jak Roomster se starou Fábií
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
27.3.07, 11:41 |
|
|
jožina
|
hele kolik lid iv tom sedělo nebo jelo?? a všichni jsou chytrý.... má to větší kufr než předchozí řada, v zadu je na nohy víc místa než v oktávce první generace, atd, atd......
když se svezu jinejma čtrnáctkama a dvanáckama na trhu, tak škoda nikam do záporu nevybočuje..... naopak, hodně mile překvapí
|
27.3.07, 13:15 |
|
|
Kristensen
|
Já v tom jet nemusím, i kdyby byl pod kapotou 300 koňovej motor tak mě to auto nezaujme už jen proto jak vypadá. A potom, už jsem se vozil v tolika autech že dnes už zase třeba v podvozcích takový rozdíly ve stejnejch třídách nejsou jako dřív když jsi se svezl v novej Š120 a pak třeba v BMW trojkovej řady a obojí l.p. 86 Když se svezeš v novej Fábii a v novým Polu nebo Golfu tak tam toho už taky moc nepoznáš.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
27.3.07, 13:39 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: Nová Fábie
a vodnás za školy na to dělali převodovky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.3.07, 19:36 |
|
|
Peter50kw
|
Neviem, preco sa ma clovek rozplyvat nad hatapatkou ked je v tej triede k dispozicii plno aut so 16 ventilovymi stvorvalcami - napriklad Hyunadai Getz, Suzuki Swift, Ford Fiesta, Honda City, Toyota Yaris, Peugeot 206, 207, Citroen C2, C3, vsetci maju zaujimave akcie, dobre vybavy a dobry servis. Skodovky su sympaticke auta ale HTP nie. S poriadnym motorom zase cena Fabky tazko oslovi. A kazda malickost za priplatok.
|
27.3.07, 20:26 |
|
|
euromen
|
Peter50kw píše: Neviem, preco sa ma clovek rozplyvat nad hatapatkou ked je v tej triede k dispozicii plno aut so 16 ventilovymi stvorvalcami - napriklad Hyunadai Getz, Suzuki Swift, Ford Fiesta, Honda City, Toyota Yaris, Peugeot 206, 207, Citroen C2, C3, vsetci maju zaujimave akcie, dobre vybavy a dobry servis. Skodovky su sympaticke auta ale HTP nie. S poriadnym motorom zase cena Fabky tazko oslovi. A kazda malickost za priplatok.
taktak proto si naši koupili Hyundai Elantra než fabku..a vyšlo je to jako fabka s plnohodnotnym motorem v socan edition a korejec byl už dávno ve výbavě v základu
_________________ život je boj, bohudík
|
27.3.07, 22:48 |
|
|
Peter50kw
|
S Hyundai Accent sa mi velmi pekne jazdilo. Ale ten interier je strasny (2002).
|
27.3.07, 23:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|