|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Vypnutí airbagu u octavie
Autor |
Zpráva |
miomio
|
Vypnutí airbagu u octavie
Muzete mi poradit da se u Octavky vypnout airbag? nebo to jde jen u nekterych? a popr jak se vypina? Mam 1,6 benzin z 1998 a airbagy mam na prednich dvou sedadlech. chtel bych vypnout ten u spolujezdce pro pripad ze bych tam daval autosedacku. diky
|
31.3.07, 10:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: Vypnutí airbagu u octavie
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
31.3.07, 11:21 |
|
|
Martin91
|
....
6 bude stacit
|
31.3.07, 13:55 |
|
|
Drak
|
Dřepni si do Tatry 603 a budeš se divit, kolik je vpředu židlí
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
31.3.07, 15:43 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
je to pod sedačkou, ale nahlásí ti to závadu v přístrojovce a bude ti svítit kontrolka, odborně jedině na vagu v řídící jednoce podle manuálu nastavit kod že nejsou erbegy v sedačkách miloš
|
31.3.07, 17:07 |
|
|
Kristensen
|
slovacek.milos píše: je to pod sedačkou, ale nahlásí ti to závadu v přístrojovce a bude ti svítit kontrolka, odborně jedině na vagu v řídící jednoce podle manuálu nastavit kod že nejsou erbegy v sedačkách miloš
Já si myslím že tzím že píše na předních dvou sedadlech tak že má namysli volantovej a v palubce.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
1.4.07, 10:39 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: slovacek.milos píše: je to pod sedačkou, ale nahlásí ti to závadu v přístrojovce a bude ti svítit kontrolka, odborně jedině na vagu v řídící jednoce podle manuálu nastavit kod že nejsou erbegy v sedačkách miloš Já si myslím že tzím že píše na předních dvou sedadlech tak že má namysli volantovej a v palubce.
a autosedačku si dá kam na místo řidiče nebo spolujezdce, nepíše že je trpaslík miloš
|
1.4.07, 13:46 |
|
|
Kristensen
|
Já jsem myslel jako že od tebe to vyznělo jako boční airbagy v opěrkách sedadel
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
1.4.07, 14:20 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: Já jsem myslel jako že od tebe to vyznělo jako boční airbagy v opěrkách sedadel
abych ti pravdu řekl, tak jsem airbagy vzadu ještě neviděl jen ty boční, že tam jsou, ale vidět jsem je taky neviděl, znám jen volant a palubka miloš
|
1.4.07, 15:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|