|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Pískání vpředu...
Zdravím! Dlouho jsem přemýšlel, kam tohle hodit. Jestli do náprav nebo do kol. Taxem to dal sem Když jedu pomalu a hlavně když zatáčím doleva, tak někde vpředu (asi okolo kola) to dělá " písk písk písk písk písk..."... Prej asi ložisko. Nevíte co s tím, prosím? A neraďte, abych jezdil jen rychle a zatáčel jen doprava
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
30.3.07, 10:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Bukaj
|
To dělá orezlý kotouč, když tře o brzd. destičky...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
30.3.07, 10:47 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
každý rok musíš vytáhnout destičky vyčistit, aby šly lehce a pohýbat pístkama, já je ještě podstříknu pod prachovku, každé dva roky vyměnit brzdovku, při tom si zkusíš vůli v ložisku a když tak přitáhneš jinak budeš popískávat a šoupat miloš
|
30.3.07, 11:10 |
|
|
Drak
|
A při jemným dobržďobání kvičí taky?
Řekl bych, že máš přidřený pístky, blbě se vrací a furt trochu dřou o kotouč.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
30.3.07, 17:50 |
|
|
Serifus
|
Drak píše: A při jemným dobržďobání kvičí taky? Řekl bych, že máš přidřený pístky, blbě se vrací a furt trochu dřou o kotouč.
Před opravou brzd to nedělalo
|
2.4.07, 15:20 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Serifus píše: Drak píše: A při jemným dobržďobání kvičí taky? Řekl bych, že máš přidřený pístky, blbě se vrací a furt trochu dřou o kotouč. Před opravou brzd to nedělalo
jenže jakou opravou, jestli máš pohyblivé pístky a venku pod manžetou orezlé, jak je zarazíš je dopracováno jdou skoro natvrdo, to je potřeba prověřit miloš
|
3.4.07, 10:18 |
|
|
Drak
|
Sundej třmeny a prověř, jestli pístky chodí tak jak mají, není taky na škodu je preventivně vyndat, vyleštit jemným šmirglpapírem, vyměnit manžety a kroužky a složit.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
3.4.07, 17:06 |
|
|
Serifus
|
Drak píše: Sundej třmeny a prověř, jestli pístky chodí tak jak mají, není taky na škodu je preventivně vyndat, vyleštit jemným šmirglpapírem, vyměnit manžety a kroužky a složit.
Česky a polopatě by to nešlo, prosím??
|
3.4.07, 22:09 |
|
|
Drak
|
Rozdělej znova brzdy, tzn. sundej nejdřív jednu stranu. odšroubuj brzdovej třmen, šlapej na brzdu tak dlouho, až vypadnou pístky, je lepší, když sou na to dva, samotnýmu ti vypadne pístek jenom jeden a pak si lámeš hlavu, jak dostat ven ten druhej, můžeš su regulovat klešťama nebo nějakým špalíčkem aby se ti vysunovali oba stejně, pístek, co vypadne ven vylešti jemným šmirglpapírem do leskla, vyšťárej ze třmenu všechny gumový věci (na jeden pístek jedna prachovka a jeden kroužek), z drážky v prasátku vyrýpej nějakým háčkem rez a bordel, nasaď zpátky novej těsnící kroužek, namaž pístek brzdovkou a jemně ho natlač zpátky, musí to jít ztuha, ale bez násilí, nasaď novou prachovku, repete u druhýho pístku, repete u druhýho kola.
|
4.4.07, 05:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|