|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
xxx.tom.herman
|
podsviceni
Cus hele jak mam udelat podsviceni pod auto jak by to bylo nej. Diky
|
5.4.07, 21:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
MAJO
|
zmazané
_________________ EX Škoda 105S, r.v.1977- odchádza do automobilového neba:( Škoda Forman 136GLX COMFORT LINE r.v.1994 Citroen Xantia Break 2.0HDi r.v.1999
Naposledy upravil MAJO dne 5.4.07, 22:04, celkově upraveno 1
|
5.4.07, 21:51 |
|
|
Nepér
|
Jsem rychlejší, než se zdá ... někdy
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
5.4.07, 21:55 |
|
|
zokot
|
O co tu jde?
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
6.4.07, 11:20 |
|
|
Nepér
|
Bylo to v sekci "užitečné odkazy" MAJO byl proti a než to dopsal, přesunul jsem to...
Jinak k tématu. Máš dvě možnosti, víc profi je pořídit opravdové neony, určené pod auto, které jsou za příslušnou cenu a někdy nespolehlivé. Nebo můžeš koupit milión modrých led diod a zalepit je do elektrikářské lišty... je to levnější a když se to dobře udělá, nevypadá to špatně. No a když se s tím nebudeš chtít patlat, tak tuším, že Waclav tu někde nabízel, že to udělá...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
6.4.07, 12:05 |
|
|
Waclav
|
Nepér píše: Bylo to v sekci "užitečné odkazy" MAJO byl proti a než to dopsal, přesunul jsem to... Jinak k tématu. Máš dvě možnosti, víc profi je pořídit opravdové neony, určené pod auto, které jsou za příslušnou cenu a někdy nespolehlivé. Nebo můžeš koupit milión modrých led diod a zalepit je do elektrikářské lišty... je to levnější a když se to dobře udělá, nevypadá to špatně. No a když se s tím nebudeš chtít patlat, tak tuším, že Waclav tu někde nabízel, že to udělá...
Jj správně já to patlám a prodávám, mám i vylepšené technologie
Jinak díky Nepérovi za reklamu
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
6.4.07, 13:36 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |